Δ. Τσιλιγκίρης: Η Ρόδος σταθεροποιείται στον τομέα των μαθητικών εκδρομών

Δ. Τσιλιγκίρης: Η Ρόδος σταθεροποιείται στον τομέα των μαθητικών εκδρομών

Δ. Τσιλιγκίρης: Η Ρόδος σταθεροποιείται στον τομέα των μαθητικών εκδρομών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Σταθεροποιείται η Ρόδος στον τομέα των μαθητικών εκδρομών στον οποίο κατείχε κατά το παρελθόν πολύ υψηλή θέση.

Να σημειωθεί πως τα πρώτα σχολεία ήρθαν στη Ρόδο και οι μαθητές εκδρομείς χάρηκαν το νησί μας έστω και τώρα που είναι χειμώνας.

Τις εμπειρίες των παιδιών στη Ρόδο περιέγραψε μιλώντας στον “Sky Rodos” χθες ο διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού Διονύσης Τσιλιγκίρης.

«Οι πρώτοι μαθητές ήρθαν και η Ρόδος δείχνει να σταθεροποιείται ψηλά εκεί που ήταν και παλαιότερα στον τομέα των μαθητικών εκδρομών. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί έχουμε ζήτηση από σχολεία τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023. Θα έρθουν σχολεία από τη βόρεια Ελλάδα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη Ρόδο. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι», δήλωσε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Οι πρώτοι μαθητές έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπε ο κ. Τσιλιγκίρης, και έστειλαν και ευχαριστήριες επιστολές στο δήμο μαζί με φωτογραφίες τους από το νησί.
«Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι μαθητές τριών σχολείων επισκέφθηκαν και τη Σύμη για μια ημέρα. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και σηματοδοτεί το προφίλ που θέλουμε να έχουν οι μαθητικές εκδρομές. Στόχος μας είναι τα παιδιά να μαθαίνουν και πράγματα για τον προορισμό που επισκέπτονται. Και για τη Σύμη η επίσκεψη των παιδιών ήταν σπουδαία», είπε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Σε ερώτηση αν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στη Ρόδο είδαν κάτι περισσότερο, ο κ. Τσιλιγκίρης είπε πως οι μαθητές ήταν χαρούμενοι. Θετικές για το νησί μας ήταν και οι εντυπώσεις των καθηγητών, όπως είπε ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ. Τα τελευταία γκρουπ μαθητών για φέτος θα αναχωρήσουν από τη Ρόδο στις 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Η πρώτη προσέγγιση κρουαζιεροπλοίου από Τουρκία

Μαθητές καθάρισαν εθελοντικά την παραλία Σορωνής

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ: Από 3 Ιουνίου οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές

Διαγωνισμός για τα Γραφεία Πληροφοριών του δήμου Ρόδου

Ευρωεκλογές 2024: «Κλειστά» τα δικαστήρια από 5 έως 12 Ιουνίου

Οι «Γιατροί του Αιγαίου»... πέταξαν για Καστελλόριζο!

Φινλανδοί και τον Νοέμβριο

Πλούσιο το τελευταίο δεκαήμερο σε «χελωνο-ειδήσεις» από Ρόδο και Νίσυρο!