Την Κυριακή θα φωταγωγηθεί το δέντρο του χριστουγεννιάτικου χωριού

Την Κυριακή θα φωταγωγηθεί το δέντρο του χριστουγεννιάτικου χωριού

Την Κυριακή θα φωταγωγηθεί το δέντρο του χριστουγεννιάτικου χωριού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6036 ΦΟΡΕΣ

Θα παραστούν Stavento και Ήβη Αδάμου

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, με Stavento και Ήβη Αδάμου, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού που, φέτος, για πρώτη φορά, θα φιλοξενηθεί στο πάρκο του Θέρμαι!

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, έγιναν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπροστά από το πάρκο, με το κλείσιμο της οδού απέναντι από την Τουριστική Σχολή (σ.σ. ανάμεσα στις δύο καμάρες).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το χωριό θα είναι ανοιχτό από αύριο Πέμπτη και την Κυριακή θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια, μαζί βέβαια με το παραδοσιακό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Όπως λέει η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, κα Μάνθα Ζιώγου, οι δικές της προσπάθειες έχουν να κάνουν και με τον στολισμό και στις γειτονιές, αφού «η πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο». Επίσης, πρότεινε στους αρμοδίους της Δημοτικής Αρχής, τα πυροτεχνήματα που ρίχνουν την πρωτοχρονιά, εκτός από το κέντρο, και αυτά να... αποκεντρωθούν και να ρίξουν σε περιοχές της πόλης όπως η Άννης Μαρίας, το στάδιο του Διαγόρα, το Ροδίνι κτλ.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη