Αθλητές του Ροδήλιου στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΟΠ

Αθλητές του Ροδήλιου  στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΟΠ

Αθλητές του Ροδήλιου στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΟΠ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 333 ΦΟΡΕΣ

Με αμείωτους ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα, συνεχίζεται το πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΟΠ με τη SPORTS EXCELLENCE SE «Αναγέννηση και Πρόοδος», το οποίο υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτό αφορά επίλεκτους αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας, προκειμένου να ενταχθούν στις ομάδες Γ’ και Δ’ των κλιμακίων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας! Από χθες το πρωί, μέχρι και τη Δευτέρα, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες ποδηλασίας θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για την επιμορφωτική προετοιμασία τους από το Ορθοπεδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π. Ν. Σουκάκος» που εδρεύει εντός του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι ο Μιχάλης Σαββάκης, η Ειρήνη Παπαδημητρίου-Στάμπορη αλλά και η Λυδία Μούτσιου.

Παράλληλα, με την πιο πάνω δραστηριότητα «τρέχει» και το Camp της ΕΟΠ, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις και παρουσιάσεις από τους προπονητές – υπευθύνους της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Θ. Φουρτούνη και Ν. Στέφο.

Οι παρουσιάσεις έχουν ως θεματολογία τη διατροφή και τα συμπληρώματα, με ομιλήτρια την υπεύθυνη αθλητικής διατροφής του Ολυμπιακού κ. Ε. Μάνθου.

Η προσαρμογή ποδηλάτου, η αποκατάσταση, καθώς επίσης και οι μαλάξεις διατάσεις παρουσιάζονται από τον φυσιοθεραπευτή κ. Β. Κουράκο, τα Θέματα των Κανονισμών αγώνων παρουσιάζει ο Δ. Κωσταντόπουλος UCI Comisair, και βέβαια την τιμητική τους έχουν οι προπονήσεις σε Δρόμο και Πίστα με τους έμπειρους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Γ. Βαρβεράκη και Φ. Ζέγκλη.

Την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος έχει ο κ. Φίλιππος Οικονόμου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωσή του από τις ομάδες Α και Β, δήλωσε σχετικά:
«Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence SE, αποτελεί ιστορικό γεγονός για την ανάπτυξη και προαγωγή της σωματικής αγωγής, προκειμένου να ενισχυθεί το επίπεδο των αθλητών-αθλητριών των Εθνικών Ομάδων της Ε.Ο.Π.

Το τμήμα αυτό λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπεδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.