Σήμερα το μπαζάρ της Φιλοζωικής Ρόδου

Σήμερα το μπαζάρ της Φιλοζωικής Ρόδου

Σήμερα το μπαζάρ της Φιλοζωικής Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Με αγάπη για τα ζώα, μεράκι, κατάθεση χρόνου και φροντίδα, οι εθελοντές της Φιλοζωικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Κυνοκομείου Ρόδου.

Με κατασκευές, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, βιβλία και τη νέα μπλούζα της σειράς “Save a life” που λανσάρει κάθε χρόνο η Φιλοζωική Ρόδου, οι εθελοντές στρώνουν τους πάγκους τους με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των περισσότερων από 400 σκύλων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Κυνοκομείου.

Επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ρόδου προσέφεραν πάρα πολλά δώρα για την πλούσια λαχειοφόρο, όπου όλοι οι λαχνοί κερδίζουν!

Οι τετράποδοι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι σ’ αυτή τη γιορτή αγάπης και προσφοράς για τα σκυλιά που έχουν γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο των ανθρώπων και την εγκατάλειψη.

Ραντεβού στο μπαζάρ της Φιλοζωικής Ρόδου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα του Ροδινιού.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας