Μόνος στόχος η νίκη για τον Διαγόρα

Μόνος στόχος η νίκη για τον  Διαγόρα

Μόνος στόχος η νίκη για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Διαγόρας υποδέχεται αύριο στη 1μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2022, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη εντός του νησιού και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες το προηγούμενο διάστημα.

Οι παίκτες του Πάρη Ανδράλα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ευελπιστούν ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες θα μπορέσουν να πάρουν το σημαντικό «τρίποντο», που είναι και το ζητούμενο.

Ο Απόλλων Λάρισας με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες έως τώρα, δεν αναμένεται να είναι ένας εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του νησιού μας, η οποία πάντως θα παλέψει για να διεκδικήσει τη νίκη που είναι δεδομένο ότι θα της δώσει άλλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι για το Διαγόρα μέσα στο 2022 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και είναι απέναντι στον Θεσπρωτό εκτός έδρας. Μια νίκη στην αυριανή αναμέτρηση θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών σημαντικά.

-O Στράτος Μαχαίρας από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι. «Βοηθοί» του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης και Αλέξανδρος Ίσσα, από τον ίδιο Σύνδεσμο επίσης. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από τη Μακεδονία.

Οι αγώνες σήμερα και αύριο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι τα ακόλουθα:
Σήμερα 18 Δεκεμβρίου (2.45μ.μ.)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός
ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής
Ηρακλής Λάρισας – Νίκη Βόλου

Αύριο 19 Δεκεμβρίου (2.45μ.μ.)
Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας
Βέροια – Πανσερραϊκός
Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας (1μ.μ.)

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”