«Παίζει» και ο Σπάρταλης για Ιάλυσο

«Παίζει» και ο Σπάρταλης για Ιάλυσο

«Παίζει» και ο Σπάρταλης για Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 406 ΦΟΡΕΣ

Μετά το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου θα αποφασίσει η διοίκηση του Ιάλυσου για το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι και το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι είναι «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να παραμένει ως πρώτος προπονητής ο «υπηρεσιακός» Παναγιώτης Σπάρταλης, ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι κέρδισε και κάποια μπόνους στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Ρόδο, μιας και η ομάδα είχε καλή αντίδραση και σε γενικές γραμμές άφησε καλές εντυπώσεις για την προσπάθεια που έκανε, ειδικά μετά το 0 – 1.

Ο ίδιος μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα εξής:

«Ούτε με φόβισε, ούτε με φοβίζει να είναι πρώτος προπονητής του Ιάλυσου. Απλά θα κοιτάξουμε τι είναι το καλό της ομάδας μετά την αυριανή αναμέτρηση. Πάμε φυσικά για το θετικό αποτέλεσμα το οποίο το χρειαζόμαστε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Σημειώνεται ότι η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για την πρωτεύουσα και θα επιστρέψει στη βάση της, αύριο μετά από το παιχνίδι. Η αναμέτρηση αυτή είναι η τελευταία για το 2022 και ο Παναγιώτης Σπάρταλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καραγεώργη ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όπου η ομάδα της Ιαλυσού θέλει τους βαθμούς για να πάρει ανάσα ενόψει της συνέχειας.

-Τετραήμερο ρεπό για τα Χριστούγεννα θα πάρουν οι παίκτες του Ιάλυσου μετά το αυριανό παιχνίδι και θα επιστρέψουν μετά στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων