ΡΟΔΟΣ: «Τελικός» με Παναργειακό

ΡΟΔΟΣ:  «Τελικός» με Παναργειακό

ΡΟΔΟΣ: «Τελικός» με Παναργειακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 580 ΦΟΡΕΣ

Να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Ιάλυσο από το οποίο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη όπως στόχευε, θέλει η Ρόδος.

Και αυτό διότι δεν υπάρχει και χρόνος να σταθεί στον αγώνα αυτόν, μιας και αύριο υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στις 3μ.μ. τον Παναργειακό, στο τελευταίο παιχνίδι του 2022.

Εννοείται ότι πλέον το παιχνίδι αυτό αποκτάει χαρακτήρα «τελικού», μιας και η νίκη είναι μονόδρομος για τους «πράσινους» στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα «ελάφια» που προηγήθηκαν στο «Οικονομίδειο» αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι και το τέλος, θέλουν να κάνουν καλές γιορτές, παίρνοντας αύριο το «τρίποντο» και περιμένοντας από εκεί και πέρα τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος από το νέο έτος.

Οι διαιτητές στα αυριανά παιχνίδια

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές και οι «βοηθοί» στις αυριανές αναμετρήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ. Συγκεκριμένα:

-Το παιχνίδι της Ρόδου με τον Παναργειακό θα διαιτητεύσει ο Παναγιώτης Κελεκίδης από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι Νικήτας Βλατάκης και Θεόδωρος Γαλάνης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.

-Το εκτός έδρας παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Φοίνικα Επιδαύρου, θα «παίξει» ο Θανάσης Κεφίλης και «βοηθοί» του θα είναι οι Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Θανάσης Κλεπετσάνης. Και οι τρεις τους είναι από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου. Παρατηρητής τους θα είναι ο Νίκος Φαντόπουλος από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων