Απίστευτο: Αναβολή στο Διαγόρας-ΟΦΗ εξαιτίας της… υγρασίας

Απίστευτο: Αναβολή στο Διαγόρας-ΟΦΗ εξαιτίας της… υγρασίας

Απίστευτο: Αναβολή στο Διαγόρας-ΟΦΗ εξαιτίας της… υγρασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 303 ΦΟΡΕΣ

Σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την Ε.Ο.Κ. θα συνεχιστεί η δεύτερη παράταση του αγώνα της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών μεταξύ του Διαγόρα και του Ο.Φ.Η., που διεκόπη το περασμένο Σάββατο στην «Τέντα» λόγω της ολισθηρότητας του παρκέ από την υγρασία.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε με σκορ 56-56 και η πρώτη παράταση με 67-67. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε εξαιτίας του ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση η οροφή στο κλειστό, γι’ αυτό κι αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες αλλαγής της, όταν αυτό είναι εφικτό…

Οι «κυανέρυθροι» δεν θα παίξουν ξανά επίσημα παιχνίδια για το 2022, ενώ οι υπόλοιπες συναντήσεις της 11ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν αύριο. Το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου (στις 17:00) στην «Τέντα» κόντρα στον Α.Ο. Πεύκης, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Από κει και πέρα, ο Αντώνης Χρύσης αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. και θα κάνει μαγνητική τομογραφία στον ώμο. Η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις για ευνόητους λόγους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από σήμερα και θα γίνουν μέχρι την προσεχή Πέμπτη. Από 23 έως 26 Δεκεμβρίου, οι «κυανέρυθροι» θα ξεκουραστούν, αφού ο Στάθης Βλαχοδήμος θα χορηγήσει τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο παρκέ στις 27 του μήνα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη