Συμμετοχή της «Φλόγας» Ρόδου σε σημαντικές διοργανώσεις τζούντο

Συμμετοχή της «Φλόγας» Ρόδου  σε σημαντικές διοργανώσεις τζούντο

Συμμετοχή της «Φλόγας» Ρόδου σε σημαντικές διοργανώσεις τζούντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Σάββατο η «Φλόγα» Ρόδου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών -Γυναικών στο Αμύνταιο με δύο αθλητές και μία αθλήτρια, τον Κωνσταντίνο Χατζηνικολάου στα -60 κιλά, τον Μιχαήλ Κρητικό στα -90 κιλά και τη Στέλλα Τσαβαρή στα 57 κιλά. Οι αθλητές παρόλη την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο στη σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση με υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού, παρουσία 185 τζουντόκα από 47 σωματεία.

Μια μέρα μετά, ωστόσο, ο σύλλογος συμμετείχε στο αναπτυξιακό τουρνουά τζούντο που διοργάνωσε ο Α.Ο. Αγήνορας με 43 μικρούς αθλητές κι αθλήτριες. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βγήκαν όλα κερδισμένα, ενώ την ίδια ημέρα έγινε και η απονομή των διπλωμάτων στους αθλητές και τις αθλήτριες που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις για μαύρη ζώνη και 1ο dan.

Από τη «Φλόγα» ήταν οι: Γκελερή Μαρίνα, Δημητρά Ηλιάνα, Ζανεττούλλης Εμμανουήλ – Άγγελος, Καρακατσάνης Κυριάκος – Πανορμίτης, Κοντουδάκη Ελεούσα, Τσαβαρή Στυλιανή κι από τον Αγήνορα οι Μαστροβασίλης Φίλιππος και Ντανιέλ Χαρά Μοράγα.
Τα διπλώματα απένειμε ο υπεύθυνος κι εξεταστής της επιτροπής ιεραρχίας και dan νήσων, κ. Μιχαήλ Χατζηνικολάου και η «Φλόγα» ευχαριστεί τον Αγήνορα για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.