Γιώργος Ξύπας: «Φαβορί ο ΑΟ Σύμης και ο Κλεάνθης»

Γιώργος Ξύπας: «Φαβορί ο ΑΟ Σύμης και ο Κλεάνθης»

Γιώργος Ξύπας: «Φαβορί ο ΑΟ Σύμης και ο Κλεάνθης»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 696 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές δηλώνει ο προπονητής του Ακουσιλάου Φανών Γιώργος Ξύπας από τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τονίζει μάλιστα πως το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία, οφείλεται σε ατομικά λάθη τα οποία έχουν κοστίσει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», είπε τα εξής:
«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των παικτών. Σε παιχνίδια που χάσαμε έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα προσωπικά λάθη τα οποία μας έχουν κοστίσει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι αυτή τη στιγμή η βαθμολογική μας συγκομιδή αυτό που περίμενα και βάση απόδοσης και βάση προγραμματισμού. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας προκειμένου να βελτιωθούμε όσο γίνεται και να ελαττώσουμε τα προσωπικά λάθη».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Ακουσίλαος μπορεί να διεκδικήσει την 1η θέση, απάντησε ως εξής:
«Τον Ακουσίλαο ασφαλώς και πάντα τον ενδιαφέρει η πρώτη θέση της βαθμολογίας. Απλά, επειδή έχουμε κάνει πολλά στραβοπατήματα, το πρωτάθλημα είναι μικρό και κάποιες ομάδες δύσκολα χάνουν, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την 1η θέση.

Βάση αποτελεσμάτων έως τώρα, πιστεύω ότι ο ΑΟ Σύμης είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αλλά και ο Κλεάνθης, λόγω εμπειρίας και ονόματος έχει περισσότερες πιθανότητες να βγει πρώτος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η ομάδα της Σύμης δεν μπορεί να διεκδικήσει την 1η θέση».

Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, δόθηκε ρεπό στους παίκτες προκειμένου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα κοντά στις οικογένειές τους. Άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα