Δ.Κρητικός: Η «Ρόδος Αξιών» θα κάνει αυτό που συμφέρει τον τόπο

Δ.Κρητικός: Η «Ρόδος Αξιών» θα κάνει αυτό που συμφέρει τον τόπο

Δ.Κρητικός: Η «Ρόδος Αξιών» θα κάνει αυτό που συμφέρει τον τόπο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 399 ΦΟΡΕΣ

Μακρινή φαντάζει ακόμη η προοπτική συνεργασία της παράταξής του με τη νέα παράταξη που θα προκύψει από τη συνένωση των δύο συνδυασμών των κυρίων Φώτη Χατζηδιακου και Στάθη Κουσουρνά , όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας χθες στον Sky Ρόδου ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» Δημήτρης Κρητικός.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που δρομολογήθηκε για τη συγκρότηση μιας παράταξης από τους συνδυασμούς των κυρίων Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά, ο κ. Κρητικός δήλωσε

«Σέβομαι τη διαδικασία. Έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. Είναι καθαρά κομματικός. Έχουμε μια διαφορά με την παράταξη των κυρίων Κουσουρνά και Χατζηδιάκου. Μόνο η δική μας παράταξη έχει υπερκομματική φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα είναι καλοδεχούμενος ο νέος αρχηγός.

Όμως, είναι μια άλλη παράταξη. Εμείς προχωρούμε το δικό μας δρόμο και βλέπουμε τι θα γίνει», δήλωσε ο κ. Κρητικός.
Σε ερώτηση αν θα οδηγήσει την παράταξή του στις προσεχείς εκλογές ο κ.Κρητικός δήλωσε:

«Εμάς μας τίμησε ο ροδιακός λαός. Τιμούμε το θεσμικό μας ρόλο με τις δυνάμεις που έχουμε. Αυτό που μπορούμε το κάνουμε με σεβασμό στην ετυμηγορία του λαού προς εμάς. Θα προσπαθήσουμε τους επόμενους δέκα μήνες να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο και να φέρουμε νέους ανθρώπους κοντά μας.

Εμείς βλέπουμε προς τα εμπρός, δεν βλέπουμε πίσω. Ο κάθε συνδυασμός θέλει 350 άτομα. Είναι δύσκολο να συγκροτήσει κανείς συνδυασμό. Εφόσον προηγηθούν οι βουλευτικές εκλογές προβλέπω ότι θα απελευθερωθούν άλλες δυνάμεις και θα αλλάξει το κλίμα».

Σε ερώτηση τι θα πράξει αν θα κληθεί για συνεργασία από τη νέα παράταξη και αν θα ενταχθεί σε αυτή ο κ. Κρητικός δήλωσε:

«Είμαστε ανοικτοί προς όλους. Αν κάνουμε πλήρη συνδυασμό δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε με κανένα. Αν φθάσουμε στο καλοκαίρι και δεν έχει γίνει συνδυασμός από κανένα μπορεί εκείνοι να έρθουν σε μας. Είμαστε ανοικτοί προς όλους και ό,τι γίνει θα γίνει σε επίπεδο προγραμματικών συμφωνιών.

Η δική μας παράταξη θα αποφασίσει δημοκρατικά αν θα συνεργαστεί με κάποια παράταξη ή όχι . Μπορεί να υπάρξει και το απεφευκτέο που θα έλεγα εγώ, δηλαδή να μη μετάσχουμε. Είναι δύσκολα, δεν είναι απλά τα πράγματα.

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε βλέποντας το παρελθόν . Χρειάζεται να ασχοληθούν με τα κοινά νέοι άνθρωποι. Χρειάζονται νέες δυνάμεις. Δεν μας περισσεύει κανείς. Οι εποχές έχουν αλλάξει, εμείς δεν έχουμε αλλάξει. Η “Ρόδος Αξιών”, ό,τι και να γίνει, θα κάνει αυτό που συμφέρει τον τόπο».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου