Άναψε η… Φλόγα στη Ρόδο για καλό σκοπό

Άναψε η… Φλόγα στη Ρόδο για καλό σκοπό

Άναψε η… Φλόγα στη Ρόδο για καλό σκοπό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 469 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστου Διακογεωργίου, ευαισθητοποιημένου στις φιλανθρωπικές δράσεις, του συλλόγου “Apollon Triathlon”, του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου «Όσιος Χριστόδουλος» και του «Ιππόκαμπου» όσον αφορά τους Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου, έχοντας τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, έγινε ο συμβολικός περίπατος για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Η όλη δράση μάλιστα είχε ως σύνθημα: «Ανάβουμε φλόγα στη Φλόγα, ανάβουμε τη φλόγα της αγάπης».

Ήταν μια πολυφωνική εορταστική εκδήλωση με έντονο αλτρουισμό κι έδωσε πραγματικά μια διαφορετική… νότα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Όλοι, κρατώντας το φαναράκι που διέθετε ο Σύλλογος «Φλόγα» για να ενισχυθούν οι δράσεις του, συμμετείχαν, θέλοντας πραγματικά να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, ο Άγιος Βασίλης (το ρόλο του οποίου είχε ο Ευθύμιος Χατζηκώστας) δέχτηκε τα πολλά γράμματα των μικρών φίλων που συμμετείχαν, ενώ οι βοηθοί του, ανάμεσά τους και οι Πάτμιες που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, απασχόλησαν ευχάριστα τα παιδιά με face painting και ζωγραφιές.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης και η Νάνσυ Τρυποσκούφη, προϊσταμένη Πολιτισμού, ήταν παρόντες, όπως και η Φιλαρμονική του δήμου Ρόδου, η οποία χάρισε υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παράλληλα με τις χορογραφίες από τα κορίτσια της σχολής της Αννίτας Ηλιού που «διάνθισαν» την εκδήλωση.

Πυροτεχνήματα έλαμψαν και φώτισαν την περιοχή πέριξ του φάρου του Αγίου Νικολάου, ενώ όλοι όσοι ήταν εκεί, απόλαυσαν και τη συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την εκπληκτική Μπαντίνα (Σύνολο Πνευστών) του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με υπεύθυνο καθηγητή τον Κωνσταντίνο Μπίτο.

Την όλη εκδήλωση στήριξαν σημαντικά επιχειρήσεις-χορηγοί από το νησί μας και τους ευχαριστούν γι’ αυτό οι διοργανωτές, αφού εργάστηκαν με μεράκι για να συνδράμουν στο έργο ενός συλλόγου που αξίζει.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.