Νέο «διπλό», θα κάνει καλές γιορτές ο Διαγόρας

Νέο «διπλό», θα κάνει καλές γιορτές ο Διαγόρας

Νέο «διπλό», θα κάνει καλές γιορτές ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Δεύτερη συνεχόμενη άνετη νίκη για τον Διαγόρα!

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 4 – 1 του Θεσπρωτού εκτός έδρας και έτσι θα κάνουν καλά Χριστούγεννα έχοντας προσθέσει στο ενεργητικό άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν η τρίτη φετινή εκτός έδρας επιτυχία για τους «κυανέρυθρους» που δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχοντας και την ψυχολογία τους πολύ ανεβασμένη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χθες αρκετά καλά αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο Διαγόρας έβρισκε ολοένα και περισσότερο τα πατήματά του με αποτέλεσμα να επιβάλλει στη συνέχεια το ρυθμό τους και να φθάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Καθοριστική ήταν και η αποβολή του Κωνσταντίνου στο 33’, καθώς η ομάδα της Ηγουμενίτσας έμεινε πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, κάτι που διευκόλυνε αρκετά τους παίκτες του Διαγόρα. Έτσι και αλλιώς πάντως, οι «κυανέρυθροι» ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους Πάρη Ανδράλα και έκανε μια πειστική εμφάνιση, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 18’ ο Κωνσταντίνου έκανε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά (άουτ).

Λίγο μετά, ο Βουργουτζής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε με τον Τσιμόπουλο να διώχνει. Η μπάλα έφθασε στον Μαγκάκη που έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).

Στο 21’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Τρομπούκης πάσαρε ωραία στον Κωνσταντίνου και αυτός από πλεονεκτικό σημείο με πλασέ έκανε το 1 – 0.

Στο 37’ ο Παραστατίδης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια μπαίνοντας στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο ίδιος παίκτης με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έκανε ένα ωραίο σουτ με τη μπάλα να αιφνιδιάζει τον Τσιμόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 2.

Στο 46’ ο Μαγκάκης έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ρίζου και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μανιώτης στοχεύοντας σωστά, κάνοντας έτσι το 1 – 3.

Στο 80’ ο Καβαλλιέρι έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 93’ ο Οικονομίκος έκανε την ασίστ και ο Γκάτα μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 4.

Στο 33’ ο Κωνσταντίνου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα και οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (71’ Λύγκας), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (62’ Παππάς), Μίγγος, Πανταζέλος, Ρούσης, Δρίτσας (62’ Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Αδαμάκης (62’ Μπίκας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Πετράκης, Μανιώτης, Καραμάνης (60’ Καβαλλιέρι), Παπαϊωάννου (84’ Αντεσίνα), Μπούκας, Παραστατίδης, Τσιαντούλας, Βουργουντζής

Διαβάστε ακόμη

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν