Ο αβάσταχτος πόνος Ροδίτισσας μητέρας που έχασε την κόρη της σε τροχαίο δυστύχημα

Ο αβάσταχτος πόνος Ροδίτισσας μητέρας που έχασε την κόρη της σε τροχαίο δυστύχημα

Ο αβάσταχτος πόνος Ροδίτισσας μητέρας που έχασε την κόρη της σε τροχαίο δυστύχημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9456 ΦΟΡΕΣ

Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πόνος, η θλίψη κι η οδύνη της ανθρώπινης απώλειας, δεν απαλύνεται για κανέναν. Περισσότερο μάλιστα όταν οι γονείς χάσουν κάποιο παιδί τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου, που έχασε τη μονάκριβη κόρη της, μαζί με τον γαμπρό της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από αρκετά χρόνια στη Ρόδο, περιγράφει με ένα συγκλονιστικό κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, τα συναισθήματα, τις σκέψεις και το διαχρονικό αυτό δράμα στο οποίο βρίσκονται εκείνοι που μένουν πίσω, έπειτα από τέτοιες απώλειες, τις οποίες ο ανθρώπινος νους και η ψυχή, δεν μπορούν να διαχειριστούν:
«Ένα μήνυμα για εμάς τους «άλλους»...

Εμάς που ανάμεσα στα ντουβάρια ανακρίνουμε τη σιωπή, που προσπαθούμε να κοιτάξουμε τον πόνο που σαν βαρύμαγκας φουμάρει άφιλτρες τις στιγμές μας!

Εμάς που τρέχουν τα μάτια μας στον περίπατο, στο αυτοκίνητο, στο ντουζ, στη δουλειά, στην πλαζ.

Εμάς που κάθε μελωδία χτυπάει στις αρτηρίες μας σαν θρόμβος, που κάθε πολύχρωμο λαμπάκι ηχεί σαν σειρήνα στο κεφάλι μας, εμάς που νιώθουμε αδύναμοι να σηκώσουμε το ποτήρι για πρόποση...

Το μαγικό των ημερών για εμάς είναι ότι εκπαιδευτήκαμε στην τέχνη του «κρύβω».

Εκπαιδεύσαμε την επιδερμίδα να συσπάται με τη μορφή χαμόγελου, εκπαιδεύσαμε τη ραχοκοκαλιά μας να στέκεται με όλο το βάρος της θλίψης... «Εμάς» που είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας... ευτυχώς χωρίς «εσάς»!

Συνοδοιπόροι μου, εύχομαι ο νέος χρόνος να μας δώσει νέα αποθέματα ψυχικής αντοχής για να διαχειριζόμαστε το αδιανόητο με όποιον τρόπο επιθυμεί ο καθένας μας!

Αγαπημένοι μου φίλοι, εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φορτώσει με πολύτιμα θαύματα και τόνους αγάπης! Μου λείπεις πριγκίπισσά μου...».

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί