Oris και Seiko: Τα πολυτελή ρολόγια επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά της Ρόδου στο κοσμηματοπωλείο Athina Gold

Oris και Seiko: Τα πολυτελή ρολόγια επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά της Ρόδου στο κοσμηματοπωλείο Athina Gold

Oris και Seiko: Τα πολυτελή ρολόγια επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά της Ρόδου στο κοσμηματοπωλείο Athina Gold

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4797 ΦΟΡΕΣ

Με νέα μοντέλα, τα κορυφαία brands Seiko και Oris, που έχουν γράψει ιστορία «στολίζοντας» το χέρι χιλιάδων ανδρών και γυναικών όλα αυτά τα χρόνια, επέστρεψαν ανανεωμένα.

Ίσως το μοναδικό αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε άντρα, τα ρολόγια Seiko και Oris αποτελούν το πιο εύχρηστο και διαχρονικό δώρο για κάθε περίσταση.

Ένα μοναδικό δώρο για τον σύζυγο, τον πατέρα, τον αδερφό και τον φίλο. Ρολόγια με μοντέρνο αλλά και κλασικό σχεδιασμό, φτιαγμένα για κάθε περίσταση και ηλικία. Ενθύμια σημαντικών στιγμών και... όχι μόνο για μια γενιά. Ιδανικά και για κάθε γυναίκα που θέλει να τραβήξει τα βλέμματα!

Οris: Τα ελβετικά ρολόγια «Θρύλος»

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες πολυτελών ρολογιών με μεγάλη ιστορία, τα ελβετικά ρολόγια Oris ξεκίνησαν το 1904 από την Ελβετία και σήμερα έχουν κατακτήσει τον κόσμο.

Με τον in – house αυτόματο μηχανισμό Calibre 400 επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά με κλασικό αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό προσφέροντας παράλληλα διακριτική πολυτέλεια με μεγάλη αυτονομία και έως 10 χρόνια εγγύηση, κάνοντας το κλασικό αξιόπιστο ελβετικό ρολόι ξανά επίκαιρο.

Τα ρολόγια με τον μηχανισμό Calibre 400 είναι σχεδιασμένα για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με power reserve 5 ημερών και περισσότερα από 30 αντιμαγνητικά εξαρτήματα, ο μηχανισμός προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα ενάντια στα μαγνητικά πεδία που αφθονούν στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Πρόκειται για ρολόγια φτιαγμένα με τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές, κομμάτια διαχρονικά που οι αγαπημένοι και οι αγαπημένες σας θα φοράνε για πολλά χρόνια.

Τα ιαπωνικά Seiko ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και την ποιότητά τους

Η Seiko ιδρύθηκε το 1881 στο Τόκιο από τον Kintaro Hattori. Έντεκα χρόνια αργότερα ξεκίνησε η παραγωγή ρολογιών υπό την επωνυμία Sheikosha, ενώ το 1924 η εταιρεία μετονομάστηκε οριστικά σε Seiko, που στα ιαπωνικά σημαίνει «επιτυχία».

Το 1913 με τη δημιουργία του Laurel, του πρώτου ρολογιού χειρός σ' ολόκληρη την Ιαπωνία, ο Hattori πραγματοποίησε έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους του, να κάνει τη Seiko μια εταιρεία που θα ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά, "Always one step ahead of the rest”

To 1969 κατασκεύασε το Seiko Astron που ήταν η πρώτη παγκόσμια παραγωγή ρολογιού quartz και όταν άρχισε να πωλείται κόστιζε όσο ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο.


Η Seiko στη συνέχεια παρήγαγε το πρώτο quartz chronograph. Το 1895 παρουσίασε το πρώτο χρονόμετρο που έμελλε να γίνει η αφορμή για τη μετέπειτα ιστορία της Seiko στη μέτρηση του χρόνου παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η Seiko επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά και παραμένει πιστή στο σχεδιασμό των κλασσικών ρολογιών, υπηρετώντας ταυτόχρονα και τα νέα πρότυπα, με κρύσταλλο ζαφειριού και αντανακλαστική επίστρωση στο εσωτερικό.

Είναι γνωστή για τα ρολόγια χειρός και την προηγμένη τεχνολογία, ενώ είναι από τους λίγους κατασκευαστές ρολογιών που κατασκευάζει όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν ένα ρολόι στα δικά της εργοστάσια.

Οι Συλλογές της:

—Seiko Astron, το πρώτο ρολόι που η ακρίβειά του καθορίζεται από δέκτη σήματος GPS.

—Seiko Prospex, ιδανικά για τους λάτρεις της περιπέτειας σε στεριά, αέρα και νερό. Από το λανσάρισμα του πρώτου καταδυτικού ρολογιού της, το 1965, η SEIKO κατάφερε να αναβαθμίσει τα παγκόσμια standards, προσφέροντας αξιοπιστία αλλά και ασφάλεια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες δύτες.

—Seiko Prasage, ιαπωνικό design, σε κλασική γραμμή και με αξιόπιστη απόδοση

Μια συλλογή που μετράει πάνω από 50 χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους λάτρεις του μηχανικού ρολογιού, προσφέροντας πάντα αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και υψηλές επιδόσεις.

— Seiko conceptual συνδυάζει το κλασικό στυλ με την προσιτή τιμή, σε μεγάλη γκάμα ανδρικών και γυναικείων αναλογικών ρολογιών και σπορ χρονογράφων.

— Seiko 5

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η συλλογή SEIKO 5, προσφέρει σταθερά υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας, αντοχής, απόδοσης και αξίας στους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών.

Oι συλλογές των ρολογιών Seiko που θα βρείτε στο Athina Gold, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν με την αξιοπιστία του ισχυρού οίκου που κάνει ένα δυνατό comeback.


Και για εσάς που ψάχνετε μια οικονομικότερη επιλογή, τα ρολόγια Lorus κατασκευασμένα από τη Seiko Watch Corporation, σε μοντέρνο σχεδιασμό, λεπτές γραμμές ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ηλιακά και ψηφιακά ρολόγια, χρονογράφους με διπλή οθόνη κ.α.

Στο Athina Gold, θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα από τις τελευταίες συλλογές ρολογιών της Baume Mercier αλλά και fashion brands όπως Emporio Armani, Michael Kors, Gant, Armani Exchange κ.α.

Στο κοσμηματοπωλείο Athina Gold, γνωστό για τα κοσμήματά του, με συλλογές φημισμένων οίκων Χρυσοχοΐας όπως FOPE και Marco Bicego και ελληνικών χειροποίητων εργαστηρίων, θα βρείτε τα φημισμένα Pandora και Nomination τα οποία έχουν κερδίσει την προτίμηση των πελατών για δώρα και όχι μόνο, με τον παιχνιδιάρικο, μοντέρνο χαρακτήρα τους που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο συναισθήματα και περιστάσεις και δημιουργεί ένα look για κάθε ημέρα.

Αυτές τις εορταστικές ημέρες, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.athinajewellers.gr καθώς και στα φυσικά κατάστημα Athina Gold με δεκάδες διαφορετικά μοντέλα γυναικείων και ανδρικών ρολογιών, και κοσμήματα όλων των κατηγοριών, και διαλέξτε το ιδανικό δώρο για το δικό σας αγαπημένο πρόσωπο!

Βρείτε τα καταστήματα:

Νέα Αγορά, Αβέρωφ 16

Αμερικής 3 στο κέντρο της πόλης

Facebook: Athina Gold

Instagram: Athina_Jewellers

Eshop: Athinajewellers.gr

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus