Ρόδος: Συμφωνία με Αντώνη Μάγκα

Ρόδος: Συμφωνία  με Αντώνη Μάγκα

Ρόδος: Συμφωνία με Αντώνη Μάγκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

O Αντώνης Μάγκας θα είναι το νέο πρόσωπο της Ρόδου στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από τα «ελάφια».

Ο παίκτης μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Αλμυρού Γαζίου (Γ’ Εθνική) κάνοντας τέσσερις συμμετοχές (1 γκολ) στο πρωτάθλημα και πέντε συμμετοχές στο κύπελλο. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ έχει παίξει επίσης στη Σπάρτη, τη Θήβα, τον Αήττητο Σπάτων, τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον Αστέρα Βλαχιώτη και τη Σαντορίνη. O παίκτης είναι 28 ετών και υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ρόδου στην προσπάθεια που θα κάνει για να κατακτήσει τον τίτλο στον όμιλ;o της.

Κατά τα άλλα, η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο ενώ για σήμερα δόθηκαν ρεπό. Τα «ελάφια» θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα από αύριο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”