Συνάντηση του Παναγιώτη Κουνάκη με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Συνάντηση του Παναγιώτη Κουνάκη με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Συνάντηση του Παναγιώτη Κουνάκη με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 464 ΦΟΡΕΣ

Σειρά θεμάτων που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας και την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για την αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό της στρατηγικής απασχόλησης των εργαζομένων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης για το Νέο Έτος, που είχε ο Παναγιώτης Κουνάκης με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κουνάκης δήλωσε : «Οι εργαζόμενοι αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο της επιχειρηματικότητας των νησιών και τη ραχοκοκαλιά της τουριστικής μας βιομηχανίας. Χωρίς τη συμβολή τους, κανένας από τους προορισμούς μας δεν θα αποκτούσε τέτοια δυναμική , όσα χρηματικά ποσά και αν ξοδευτούν για προβολή διαφήμισης και για επενδυτικούς σκοπούς. Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη διαφύλαξής τους σαν κόρη οφθαλμού, από την εκάστοτε κυβέρνηση, καθώς εκείνοι είναι που πραγματικά γιγαντώνουν το τουριστικό μας προϊόν.

Αδιαμφισβήτητα, η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία θεωρείται αυτονόητη. Πέραν των άλλων, οι εργαζόμενοι στα νησιά καλούνται πλέον να ανταπεξέλθουν κάτω από ακραίες συνθήκες, που προκαλούν οι κλυδωνισμοί στην εγχώρια οικονομία σε συνάρτηση με τις νέες ανατιμήσεις των φαρμάκων.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου συνεχίζει να πρωτοστατεί στους αγώνες διεκδίκησης των εργαζομένων, για την εξασφάλιση των δίκαιων αιτημάτων τους με μοναδικό στόχο την κάλυψη των δικών τους αναγκών.
Να ευχηθούμε μια Καλή Χρονιά, χωρίς προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο