Ροδιακά: Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα...

Ροδιακά: Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα...

Ροδιακά: Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα...

Μιχάλης Μαστής

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 441 ΦΟΡΕΣ

Η ανατριχιαστική υπόθεση της μητέρας που πέταξε στο ποτάμι και σκότωσε το μωρό της πρόσφατα, αποτελεί μια ακόμα τρανή και θλιβερή ταυτόχρονα απόδειξη, ότι αυτό το κράτος στερείται σοβαρότητας και κοινωνικών δομών.

Από όπου και να κοιτάξει κανείς αυτή την περίπτωση, οι ευθύνες ολοένα και περισσότερο βαραίνουν εκείνους που θα έπρεπε να εποπτεύουν ανθρώπους που ψυχικά είναι άρρωστοι και μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι.

Η προφυλάκιση της μητέρας, αποτελεί «στάχτη στα μάτια» μιας κοινωνίας, που δυστυχώς, κάθε φορά εκπλήσσεται με τα όσα συμβαίνουν γύρω και τριγύρω μας. Άλλοι θα έπρεπε να βρίσκονται υπό την απειλή προφυλακίσεων, ως ηθικοί αυτουργοί τέτοιων εγκλημάτων.

Χιλιάδες είναι τα νέα παιδιά που είναι πτυχιούχοι Ψυχολογίας και κοινωνικοί λειτουργοί. Δεκάδες θα ήταν σίγουρα και οι τραγωδίες εκείνες που θα είχαν αποφευχθεί, αν όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε..!

Για μια ακόμα φορά η τραγικότητα των ελλείψεων, αποτυπώνεται με τον χειρότερο τρόπο, σε αθώους ανθρώπους και ψυχούλες που φεύγουν πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Κι όσο εκείνοι που υποτίθεται ότι νοιάζονται και μεριμνούν για μας, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή όντως είναι ανίκανοι να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει, τόσο ο πόνος θα θερίζει οικογένειες και ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών