59χρονος θα δικαστεί σήμερα για βιασμό 17χρονης στη Ρόδο

59χρονος θα δικαστεί σήμερα για βιασμό 17χρονης στη Ρόδο

59χρονος θα δικαστεί σήμερα για βιασμό 17χρονης στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1098 ΦΟΡΕΣ

Για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας την οποία μάλιστα προηγουμένως φέρεται να την είχε μεθύσει, κατηγορείται 59χρονος ο οποίος θα δικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για την έφεση που έχει ασκήσει ο 59χρονος, ο οποίος τον Μάρτιο του 2018 δικάστηκε για την υπόθεση αυτή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε, κατά πλειοψηφία, ποινή κάθειρξης 15 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στέλνοντάς τον με την απόφαση του αυτή πίσω στη φυλακή όπου βρισκόταν μετά τη σύλληψή του (περίπου ένα χρόνο πριν), μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, από την ανακρίτρια Κω.

Το περιστατικό είχε εκτυλιχθεί πριν από οχτώ χρόνια και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που είχε γίνει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την ανήλικη τότε κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015 στο σπίτι του 59χρονου όπου βρέθηκε η –τότε- 17χρονη καθώς τον επισκέπτονταν συχνά και έκαναν παρέα.

Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να μέθυσε την ανήλικη κοπέλα, η οποία στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε βρήκε επάνω της με κατεβασμένο το παντελόνι, τον 59χρονο.

Παρά τις αντιδράσεις της και την αντίστασή της, ο 59χρονος κατηγορείται ότι απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της!

Στις 13 Ιουνίου 2015, η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ένταλμα σύλληψης και μετά την απολογία του την άνοιξη του 2016 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε από την ανάκριση και μετά την ολοκλήρωσή της εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου με το οποίο και συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως ο 59χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών