Μιχάλης Ρίζος: «Τα παιδιά τα δίνουν όλα»

Μιχάλης Ρίζος: «Τα παιδιά τα δίνουν όλα»

Μιχάλης Ρίζος: «Τα παιδιά τα δίνουν όλα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

Πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του και στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια που έχουν δώσει, είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων του Διαγόρα Μιχάλης Ρίζος.

Ο ίδιος μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα εξής:

«Ασφαλώς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί με τον συνεργάτη μου τον Μιχάλη Χαρίτο. Όλα πάνε καλά και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και στα παιχνίδια που έχουμε παίξει έως τώρα και στις προπονήσεις. Κάναμε δυο προσθήκες ενώ αναμένεται να γίνει άλλη μια ή και δύο ακόμα προσθήκες».

Σε ερώτηση για το αν προβληματίζεται για το γεγονός ότι ήδη δυο ομάδες δεν έχουν έρθει να παίξουν στη Ρόδο, απάντησε ως εξής:
«Νομίζω ότι δεν θα γίνει σύστημα και απλά έτυχε στις περιπτώσεις αυτές. Ειδικά ο Αλμωπός, ξέρουμε ότι προσπάθησε να έρθει με το πλοίο το οποίο όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Έχουμε κάνει φιλικά όλη αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά.

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, έχουμε δυο εξ αναβολής με τον Θεσπρωτό και τώρα τον Ηρακλή. Ο λόγος που δεν μπορέσαμε να πάμε είχε να κάνει με το ότι δεν βρίσκαμε εισιτήρια. Τα παιχνίδια αυτά θα επαναοριστούν όμως και θα πάμε κανονικά».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.