Γ' Εθνική: Νίκη πρωτιάς θέλει η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Νίκη πρωτιάς θέλει η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Νίκη πρωτιάς θέλει η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 669 ΦΟΡΕΣ

Με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Πανιώνιο σε εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους «πράσινους» να θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Το αποτέλεσμα του αγώνα για πολλούς αναμένεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον των δυο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα «ελάφια» μετά το «διπλό» του περασμένου Σαββάτου επί του Αίαντα Γαστούνης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένα να τα δώσουν όλα για να πάρουν το «τρίποντο» το οποίο έχουν πολλή ανάγκη.

- Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής και «βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Σούζας (Ανατολική Αττική) και Κώστας Λεωνίδας (Τρίκαλα).

Ανακοίνωση της Ρόδου για τον τρόπο εισόδου

Η διοίκηση της Ρόδου, εξέδωσε χθες ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τον τρόπο εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής: «Η Ρόδος ανακοινώνει πως για τον αγώνα θα ισχύσουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί από την προηγούμενη εξ αναβολής αναμέτρηση.

Οι φίλοι της Ρόδου που ανήκουν στην Κακιά Σκάλα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τη θύρα 5 έναντι αντιτίμου 8 ευρώ. Για τις Ακαδημίες της ομάδας θα επιτραπεί η είσοδος συνολικά. Γονείς μελών της Ακαδημίας μπορούν να παίρνουν εισιτήρια από τη θύρα 5. Προσκλήσεις για την αναμέτρηση δεν ισχύουν. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:45».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου