Άγιος Γεώργιος: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας»

Άγιος Γεώργιος: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας»

Άγιος Γεώργιος: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 567 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή ορισμένες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην εξέδρα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αθλέτικο Αφάντου, εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.

Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φιλάθλους μας που για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Λουκά.

Είμαστε λυπημένοι που η κατάσταση ξέφυγε στις εξέδρες και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, ειδικά όταν αυτή έρχεται απροκάλυπτα και από νεαρά άτομα προς φίλους της ομάδας μας που έσπευσαν να... σβήσουν τη «φωτιά» στις όποιες αντεγκλήσεις δημιουργήθηκαν ελέω της έντασης του αγώνα.

Με το φίλο σωματείο του Αγίου Λουκά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, όπως και με την πλειοψηφία των Αφαντενών φιλάθλων με τους οποίους οι περισσότεροι απ' όσους βρέθηκαν στο γήπεδο είναι γνωστοί και φίλοι. Από την πλευρά μας, όπως πράξαμε και χθες, είναι χρέος μας να συνετίσουμε όσα νεαρά άτομα παρεκτράπηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής.

Το θέμα θεωρείται λήξαν από χθες όταν οι ψυχραιμότεροι κατεύνασαν τα πνεύματα και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν τα χέρια, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Άλλωστε, όπως αναφέραμε παραπάνω, οι οποίες... διαφορές μας με το σωματείο του Αγίου Λουκά είναι εντός αγωνιστικού χώρου και σε καθαρά αγωνιστικό πλαίσιο.

Δεσμευόμαστε για άψογη φιλοξενία της ομάδας από τ' Αφάντου στον δεύτερο γύρο. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να μας ακολουθήσουν στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση στο γήπεδο Έμπωνα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη. Συνεχίζουμε...».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα