Δυνατοί αγώνες για την Εθνική ποδηλασίας πίστας με ροδίτικο στοιχείο

Δυνατοί αγώνες για την Εθνική ποδηλασίας πίστας με ροδίτικο στοιχείο

Δυνατοί αγώνες για την Εθνική ποδηλασίας πίστας με ροδίτικο στοιχείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 482 ΦΟΡΕΣ

Για την Anadia της Πορτογαλίας και πιο συγκεκριμένα για το Trofeu International de pista Artur Lopes θα αναχωρήσει η Εθνική ομάδα ποδηλασίας ταχύτητας πίστας στις 20 Ιανουαρίου ξεκινώντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023.

Οι τέσσερις διεθνείς συν ένας αναβάτης που κάλεσαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και Γιώργος Βαρβεράκης, στη μεγάλη προετοιμασία της ομάδας που έλαβε χώρα στο Ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου είναι οι: Σωτήρης Μπρέτας (Π.Γ.Σ. Λάρισας), Γιάννης Καλογερόπουλος (Π.Ο. Πατρών), Μιλτιάδης Χαρόβας (Ροδήλιος) και Σταμάτης Σαββάκης (Ροδήλιος).

Στην κατηγορία των Γυναικών θα αγωνιστεί η πρωταθλήτρια Αργυρώ Μηλάκη του Άτλαντα Ρεθύμνου. Από τις 20 έως τις 28 του Γενάρη οι αθλητές μας θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να συγκεντρώσουν πολύτιμους πόντους για τη μετέπειτα πορεία τους σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Να σημειώσουμε ότι στις 4 Φεβρουαρίου η αποστολή μας θα μεταβεί στο Γκρένχεν της Ελβετίας για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας και θα επιστρέψει στις 13 του μήνα.

Στην παραπάνω αποστολή θα ενσωματωθεί η Κωνσταντίνα Φαρφαρά της Α.Ε.Κ. Τρίπολης στις 27 Ιανουαρίου για να συμμετάσχει σε διεθνή αγώνα στην Anadia της Πορτογαλίας.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σε καθημερινή βάση βρίσκεται μαζί με την ομάδα ο έφορος Εθνικών Ομάδων και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παπασταματάκης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων