«Έβρεξε» πάλι τροχαία ατυχήματα στο νησί της Ρόδου

«Έβρεξε» πάλι τροχαία ατυχήματα στο νησί της Ρόδου

«Έβρεξε» πάλι τροχαία ατυχήματα στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2181 ΦΟΡΕΣ

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν και πάλι οι εταιρίες οδικής βοήθειας στο νησί της Ρόδου, εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται, λόγω της απροσεξίας των οδηγών σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα των δρόμων.

Από το φωτογραφικό υλικό της εταιρίας οδικής βοήθειας ΣΙΕΧ, φαίνεται στην περιοχή της Σαλάκου ότι οδηγός αυτοκινήτου είχε «άγιο στο πλευρό του» όταν κινούμενος κοντά στο χωριό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έκανε βουτιά στο κενό διανύοντας απόσταση 15 περίπου μέτρων. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο Ιζέτ Σιέχ, επισήμανε ότι από χθες το βράδυ, οι εταιρίες οδικής βοήθειας τρέχουν και δεν φτάνουν με τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στους δρόμους του νησιού μας, και επισήμανε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους.

Ειδικότερα τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών κατεγράφησαν από χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου (οδός Διαγοριδών, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε δύο σταθμευμένα) στην Ρόδου Καμείρου, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, καθώς επίσης και στη Ρόδου Λίνδου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του 2022 είχαμε στα Δωδεκάνησα 29 νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα και 950 τραυματίες τους οποίους μετέφερε το ΕΚΑΒ για νοσηλεία στα κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία του νομού μας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου