Στρ. Καρίκης: Ο Aντ. Καμπουράκης έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα

Στρ. Καρίκης: Ο Aντ. Καμπουράκης  έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα

Στρ. Καρίκης: Ο Aντ. Καμπουράκης έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 931 ΦΟΡΕΣ

Έναντι των δυνητικών ανθυποψηφίων του για τη δημαρχία της Ρόδου

Πολύ μεγάλο προβάδισμα έναντι των δυνητικών ανθυποψηφίων του, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα έχει ο νυν δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή του κ. Στράτο Καρίκη, ο οποίος, σε δηλώσεις του χθες, εκτιμά ότι η ανακοίνωση όλου του Διοικητικού Σχήματος του Δήμου, με το οποίο η Δημοτική Αρχή θα πορευτεί για τους επόμενους εννέα μήνες, θα γίνει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και θα περιλαμβάνει σοβαρές ανακατατάξεις αρμοδιοτήτων.

Ο κ. Καρίκης ξεκίνησε ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την ανανέωση της θητείας του, τόσο στην αντιδημαρχία Παιδείας, προσχολικής αγωγής και μετανάστευσης, που κατέχει από την αρχή της θητείας, όσο και ως Αναπληρωτής του. Είπε, στη συνέχεια, ότι εκτός από την ανανέωση της θητείας για τους τρεις Αντιδημάρχους (σ.σ. τον ίδιο και τους κ.κ. Κ. Ταρασλιά και Τ. Καμπουρη) που ο δήμαρχος ανακοίνωσε προχθές αργά το απόγευμα, ο κ. Καμπουράκης προχωράει και τις υπόλοιπες τοποθετήσεις, δηλαδή των 25 δημοτικών συμβούλων που στελεχώνουν τη Δημοτική Αρχή και μέχρι τις 13 του μηνός αναμένεται να ανακοινωθούν. Και δήλωσε ακόμη:

«Εγώ θα πω ότι ο δήμαρχος είναι ο δήμαρχος των πράξεων και το αποδεικνύει καθημερινά και νομίζω ότι και σήμερα αυτά που τρέχουν και με τον ΦΟΔΣΑ, το Εθνικό Θέατρο και με δεκάδες πράγματα στο νησί, αποδεικνύουν αυτό που λέω: ότι είναι ο δήμαρχος των έργων και της αποτελεσματικότητας».

Το ίδιο, λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Καρίκη, θα κάνει ο δήμαρχος και στο Διοικητικό Σχήμα καθώς φαίνεται στο τελευταίο εννιάμηνο της θητείας να πάνε ακόμα πιο γρήγορα οι μηχανές του δήμου και να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το Σχήμα που έληξε στις 10 και στις 13 Ιανουαρίου. Και είπε: «Για να πάει ακόμα πιο γρήγορα η μηχανή. Είναι μπροστά μας εννέα μήνες στους οποίους θα φανεί το έργο το οποίο παράξαμε όλο αυτό το διάστημα και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δει ο πολίτης τα θέματα να λύνονται, “πληγές” που μας απασχολούσαν πολλές Δημοτικές Αρχές, πριν τη Δημοτική Αρχή Αντώνη Καμπουράκη».

Μάλιστα, για το Εθνικό είπε ότι στο δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε, μία εβδομάδα πριν βγει στον αέρα ο διαγωνισμός, ότι δεν υπάρχει τίποτα και φαίνεται η σοβαρότητα της Δημοτικής Αρχής που με τον Αντώνη Καμπουράκη και τον περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο δούλεψαν για να φανεί ένα αποτέλεσμα πολύ μεγάλο για το νησί της Ρόδου. Μάλιστα, είπε ότι από την εμπειρία του ως αυτοδιοικητικός, που έχει υπάρξει μέλος και άλλων Δημοτικών Αρχών, που επίσης δούλεψαν, «δεν έφεραν, όμως, ποτέ τα χρήματα που έχουν έρθει αυτή τη στιγμή για έργα στη Ρόδο, η οποία τα δικαιούται βέβαια, αλλά δεν έρχονταν για πολλούς λόγους», όπως είπε.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας