Παναγιώτης Ζούνης: «Τα παιδιά αποδίδουν πολύ καλά»

Παναγιώτης Ζούνης: «Τα παιδιά αποδίδουν πολύ καλά»

Παναγιώτης Ζούνης: «Τα παιδιά αποδίδουν πολύ καλά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 748 ΦΟΡΕΣ

Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν μέχρι τώρα οι παίκτες του αλλά και από την πορεία της ομάδας, δηλώνει ο προπονητής της ΑΕ Κατταβιάς, Παναγιώτης Ζούνης.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» τα ακόλουθα: «Ασφαλώς και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας αλλά βέβαια η διαφορά είναι μικρή από τη ζώνη των play out. Έχουμε χάσει μόνο από τον Ηρακλή Μαριτσών και τον Φοίβο Κρεμαστής. Με προβληματίζουν μόνο οι πολλές απουσίες που έχουμε ενόψει της συνέχειας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να «μπλέξει» σε περιπέτειες όσον αφορά τα play out και την παραμονή της, απάντησε ως εξής: «Τα παιδιά αποδίδουν πολύ καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που έχει φανεί ως τώρα. Κάνουν ό,τι τους ζητάω.

Το εφαρμόζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ικανοί παίκτες, έχουν ποιότητα και το έχουν δείξει σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα play out και αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας». - Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι Δημήτρης Μαγιόγλου και Γιάννης Πελεκάνος αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση ακόμα να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Σταμάτη Πελεκάνο και Ορέστη Δαφερέρα.

Ο πρώτος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο δεύτερος έχει διάστρεμμα. Επίσης, ο Φορτομάρι δεν έχει επιστρέψει ακόμα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ο Γιάννης Κουμπιάδης είναι ασθενής.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου