Μα αν ο Κολοσσός κερδίσει Ιωνικό και Καρδίτσα, τι γίνεται;

Μα αν ο Κολοσσός κερδίσει  Ιωνικό και Καρδίτσα, τι γίνεται;

Μα αν ο Κολοσσός κερδίσει Ιωνικό και Καρδίτσα, τι γίνεται;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 516 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί εμείς τώρα να καθόμαστε και να… γελάμε ανέμελοι, όμως ελάχιστοι έχουμε αληθινά διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει με την πορεία του Κολοσσού σ’ άλλο ένα πρωτάθλημα για… λίγους.

Αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Μαλίκ Όσμπορν και ήρθε ως καλύτερη επιλογή στα σούτινγκ γκαρντ ο Τζέιμς Γιανγκ μαζί με τον Γιάννη Παπανικόλα, μπορούμε άραγε να ζητάμε κάτι παραπάνω από την 5η θέση; Αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα μάς στοιχειώνουν καμιά φορά ως προέκταση μιας εικονικής πραγματικότητας κι αληθινής σύγκρουσής μας με το πρόσφατο παρελθόν.

Σε περίπτωση νίκης στην Καλλιθέα με Ιωνικό και Καρδίτσα, το παιχνίδι ασφαλώς και σοβαρεύει, αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί που αισθάνονται ότι ετούτες τις στιγμές τις έχουν ξαναζήσει…

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για να μιλήσουμε με τα έως τώρα δεδομένα στην Basket League, ο Κολοσσός θα είναι στα play off, όμως αυτό δεν είναι και κάτι πρωτόγνωρο. Το θέμα τι γίνεται από κει και πέρα, γιατί και την περασμένη περίοδο τα πήγαμε μια χαρά στην κανονική διάρκεια, μα όταν βρήκαμε μπροστά μας τη Λάρισα, κάτι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

Θετικό είναι ωστόσο ότι ο κόσμος φέτος βοηθά και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, όταν ακόμα και πέρσι δεν αισθανόμασταν και τόσο περήφανοι από την εικόνα των κερκίδων όσον αφορά την πληρότητα.

Με λίγα λόγια, είμαστε θεατές μιας αέναης επανάληψης εικόνων, αριθμών και προσδοκιών στην Basket League που ο Ολυμπιακός είναι από άλλη… διάσταση, ο Παναθηναϊκός ακόμα πασχίζει να οριοθετήσει τη δική του κι από και κάτω το… χάος.

Η ευρωπαϊκή προοπτική δεν είναι για να τη συζητάμε, τουλάχιστον τώρα, αν και κάποτε συζητάγαμε, ακόμη και για αλλαγές στις κερκίδες μπας και χωρέσουν κάποιοι παραπάνω με λίγο στρίμωγμα…

Ξέρω ότι σας έχω μπουκώσει με τόσα και διαφορετικά. Απλώς προλειαίνω το έδαφος για συζητήσεις ουσιώδεις σε περίπτωση δυο συνεχόμενων νικών στο νησί. Τα λέμε αργότερα, λοιπόν…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.