Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 44χρονης Ροδίτισσας

Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 44χρονης Ροδίτισσας

Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 44χρονης Ροδίτισσας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 69069 ΦΟΡΕΣ

Τι εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές – σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, εξετάζουν τώρα οι αστυνομικές αρχές, μετά την διαπίστωση ότι η 44χρονη αγνοούμενη, έφθασε στην περιοχή με το αυτοκίνητό της και αφού βγήκε μέσα από αυτό, με την βοήθεια πιθανόν και άλλου ατόμου το έσπρωξαν προς το ρυάκι όπου και «καρφώθηκε» με το μπροστινό μέρος και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή από κοινού.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται τώρα σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες.

Όλοι εύχονται πάντως να είναι η 44χρονη ροδίτισσα, μητέρα ενός μικρού παιδιού καλά στην υγεία της και να μπορέσει έτσι να βρει τη δύναμη να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου καθώς το απόγευμα της Τρίτης όταν δηλώθηκε από τους οικείους της, η εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώθηκαν στις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το σπίτι της και μέχρι αυτή την ώρα μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές υπάρχει σχετική ανησυχία, και οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ήδη στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει η φωτογραφία της γυναίκας από οικεία της πρόσωπα που κάνουν έκκληση για όσους γνωρίζουν κάτι να δώσουν στοιχεία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για την Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, μητέρα ενός μικρού παιδιού, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε να έχει πέσει σε γκρεμό σε περιοχή της Μαλώνας. Πaρά τις ολονύκτιες έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τις εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης όπως εντοπίστηκε από τους διασώστες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει κενό στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού ή κάποια προσωπικά της στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο