Η πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία

Η πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία

Η πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 713 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Με Αναπηρία.

Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ρόδου «ΡΟΔΙΝΙ». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Παπανθίμου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού της 95ΑΔΤΕ, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Δωδεκανήσου, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κυρία Γιασσιράνη Χαρούλα, ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων ΠΝΑΙ κύριος Διακογεωργίου Κάλλιστος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κύριος Τριάντος Γεώργιος, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και νομικός σύμβουλος του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» κύριος Φλεβάρης Γιάννης, καθώς επίσης φίλοι, συγγενείς των ωφελουμένων και το προσωπικό του Κέντρου.

Ως ευχάριστη νότα στη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Κοσκινού, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, καθώς επίσης και ο μουσικός Σάββας Φωτεινής. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν, αλλά και όσους εργάστηκαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας