Ταξίδι προβολής της Ρόδου σε πόλεις της Ρουμανίας

Ταξίδι προβολής της Ρόδου σε πόλεις της Ρουμανίας

Ταξίδι προβολής της Ρόδου σε πόλεις της Ρουμανίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή του τουριστικού πράκτορα Αναστάσιου Χατζηλιαμή

Περιοδεία σε πόλεις της Ρουμανίας διοργάνωσε από τις 17 έως τις 20 Ιανουαρίου ο tour operator “Christian tour” για την προβολή ελληνικών προορισμών.

Το νησί μας καθώς και το νησί της Κω, εκπροσωπεί ο τουριστικός πράκτορας Αναστάσιος Χατζηλιαμής, ο οποίος είναι και ο αντιπρόσωπος του “Christian tour” στα Δωδεκάνησα μέσω της εταιρείας του “Destination One”.

Η περιοδεία περιλαμβάνει παρουσίαση καταλόγου και προορισμών, επεξήγηση διαδικασιών κράτησης καθώς και λεπτομέρειες των υπηρεσιών του τουριστικού πακέτου που διατίθεται ανά προορισμό.

Οι πόλεις στις οποίες γίνονται οι παρουσιάσεις είναι:
Cluj-Napoca 17/1
Oradea 18/1
Timisoara 19/1
Bucharest 20/1

Σε κάθε παρουσίαση παρευρίσκονται οι μεγαλύτεροι μεταπωλητές ταξιδιωτικών πακέτων της κάθε πόλης. Σημειώνεται πως στις πρώτες δυο πόλεις ο αριθμός των μεταπωλητών ξεπέρασε τους 300.

Για την προβολή του νησιού μας, το γραφείο τουρισμού του δήμου Ρόδου μερίμνησε για την προμήθεια έντυπου αλλά και ψηφιακού υλικού και ο κ. Χατζηλιαμής, πέρα από τις συναντήσεις του με τους μεταπωλητές, πραγματοποιεί παρουσίαση του προορισμού τόσο της Ρόδου όσο και της Κω, ώστε να ενημερωθούν πλήρως οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων της κάθε πόλης, σχετικά με τα πλεονεκτήματα τους και τις τουριστικές υπηρεσίες.

«Το ενδιαφέρον, στις πρώτες δυο πόλεις της περιοδείας είναι έντονο για το νησί της Ρόδου. Το νησί μας, θεωρείται ιδιαίτερα αγαπητό και κοσμοπολίτικο για τους Ρουμάνους πελάτες, οι οποίοι έχουν δείξει την προτίμηση τους τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι αφίξεις από την Ρουμανία ήταν αδιάλειπτες ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας» δηλώνει ο κ. Χατζηλιαμής.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς