Γ. Κλούβας: Για μας είναι εξωφρενικά όσα προβλέπει η κανονιστική διάταξη

Γ. Κλούβας: Για μας είναι εξωφρενικά όσα προβλέπει η κανονιστική διάταξη

Γ. Κλούβας: Για μας είναι εξωφρενικά όσα προβλέπει η κανονιστική διάταξη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 634 ΦΟΡΕΣ

Αντίθετη με κάποια σημεία της κανονιστικής διάταξης που τέθηκε προς έγκριση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προχθές είναι η διοίκηση του Σωματείου Εστιατόρων.

Μιλώντας στον “SkyRodos” o πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννης Κλούβας, τόνισε ότι τα πρόστιμα που περιλαμβάνει η κανονιστική διάταξη είναι πάρα πολύ μεγάλα.


«Ζήτησα να κάνουμε στη συνεδρίαση παρέμβαση ως σωματείο στην Επιτροπή γιατί αυτά που πάει να υιοθετήσει ο δήμος είναι για μας εξωφρενικά. Για κάθε παράβαση που αφορά την ηχομέτρηση προβλέπονται πρόστιμα από 2.000 έως και 12.000 ευρώ. Οι μετρήσεις γίνονται από την Αστυνομία και επιβάλλονται οι κυρώσεις», είπε ο κ. Κλούβας.


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων, στην τοποθέτησή του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι οι εστιάτορες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν τα μουσικά όργανα που θα παίζουν στις επιχειρήσεις τους με ενισχυτές.


«Αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πίσω. Επίσης αναφέρθηκε πως μόνο σε κλειστούς χώρους θα παίζει η μουσική. Ζήτησα να εστιάσουν μόνο στο ωράριο. Όποια επιχείρηση δηλαδή δεν είναι νυκτερινό κέντρο να παίζει μουσική μέχρι τη 01:00.Δεν μπορεί κάποιοι να λειτουργούν ως εστιατόρια το πρωί και μετά τις 19:00 το βράδυ να γίνονται νυκτερινά κέντρα» , είπε ο κ.Κλούβας.


Το θέμα όπως τόνισε θα επανέλθει προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
«Θα δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων μας και των ξενοδοχείων. Δεν θα το επιτρέψουμε», κατέληξε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων κ. Κλούβας.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch