Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 44χρονης συμπολίτισσάς μας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια  της 44χρονης συμπολίτισσάς μας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 44χρονης συμπολίτισσάς μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8578 ΦΟΡΕΣ

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 44χρονης η οποία εντοπίστηκε χθες περίπου στη μία το μεσημέρι, να περιφέρεται σε ερημική περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τη 44χρονη βρήκαν περιπατητές να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα σε έναν ελαιώνα και κοντά σε ένα εξωκλήσι.
Άμεσα ενημερώθηκαν κάτοικοι της περιοχής και η αστυνομία, και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.

Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η 44χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, εντοπίστηκε ζωντανή και μάλιστα σε καλή κατάσταση στην υγεία της, με δεδομένο το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα τα οποία θα κληθεί να απαντήσει η ίδια, όταν και εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της, όπως τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη, πού βρισκόταν αυτές τις έξι ημέρες απουσίας της, και πώς επιβίωνε, αν υπήρξε κάποιος ή κάποιοι που τη βοήθησαν, αλλά και τι συνέβη με το αυτοκίνητό της.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τη 44χρονη αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν συλλέξει κατά τη διάρκεια των εξονυχιστικών ερευνών που έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί, θα συμπεριληφθούν και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοικτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο συμμετοχής στην όλη υπόθεση και άλλου ή άλλων ατόμων, τα οποία να βοήθησαν τις ημέρες της εξαφάνισής της τη 44χρονη γυναίκα και επίσης να είναι αυτοί που χθες την άφησαν στο σημείο όπου και εντοπίστηκε.

Άλλωστε, όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αξιολογούνται προανακριτικά, επιστημονικά και τεχνολογικά για να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση σημαντικά είναι και τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν από την άρση του απορρήτου που έχει παραγγελθεί και που έχουν να κάνουν με τις κλήσεις που έκανε η 44χρονη, τις κλήσεις που δέχθηκε καθώς επίσης τα μηνύματα που αντάλλαξε τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης, εξίσου σημαντικά θεωρούνται και τα αποτελέσματα του ελέγχου που θα γίνει από τα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Η δήλωση στην αστυνομία και οι έρευνες
Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 17 Ιανουαρίου, όταν ο σύζυγός της εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και δήλωσε ότι η 44χρονη είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα (16 Ιανουαρίου) από το σπίτι τους και δεν είχε επιστρέψει.

Σύμφωνα με όσα αργότερα ειπώθηκαν από τον πατέρα της γυναίκας αλλά και το σύζυγό της, η 44χρονη πήγε το πρωί της 16ης Ιανουαρίου το παιδί της στο σχολείο και εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές του νησιού μας και ξεκίνησαν οι έρευνες, ενώ στις 18 Ιανουαρίου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της 44χρονης, να έχει πέσει σε γκρεμό σε περιοχή της Μαλώνας. Παρά τις ολονύκτιες έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τις εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης όπως εντοπίστηκε από τους διασώστες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα σε αυτό και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε προκειμένου να πέσει κενό στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού ή κάποια προσωπικά της στοιχεία.

Μετά τη συμπλήρωση τριών εικοσιτετραώρων από την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο και καθώς δεν είχε βρεθεί το παραμικρό ίχνος της, εκδόθηκε ανακοίνωση από το SILVER ALERT για την εξαφάνισή της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζονται από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, με τη συνδρομή εθελοντών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και κλιμακίου με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που ήρθε από την Αθήνα για να συμμετάσχει στις έρευνες, άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Μαλώνας όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Παράλληλα, εξέταζαν κάθε πληροφορία και στοιχείο που τους δίδονταν, ενώ στις έρευνες χρησιμοποιήθηκε και drone. Επίσης κλήθηκαν να καταθέσουν ο σύζυγος της 44χρονης αλλά και ο κτήτορας μίας μικρής εκκλησίας στην οποία φέρεται να έβρισκε καταφύγιο η γυναίκα, ενώ καταθέσεις λήφθηκαν και από κάθε άτομο που γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Ελεύθεροι με όρους δύο αδέλφια και ο εξάδελφός τους για τα χάπια κοκαΐνης

Προφυλακίστηκαν οι τρεις Ρομά για τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης