Ασταμάτητος ο Κολοσσός, κέρδισε και την Καρδίτσα στην Καλλιθέα

Ασταμάτητος ο Κολοσσός, κέρδισε και την Καρδίτσα στην Καλλιθέα

Ασταμάτητος ο Κολοσσός, κέρδισε και την Καρδίτσα στην Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 919 ΦΟΡΕΣ

Ούτε η Καρδίτσα μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον Κολοσσό σήμερα στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα οι «θαλασσί» να πάρουν άλλη μια σημαντική νίκη (73-62), την πέμπτη κατά σειρά και να κρατήσουν «αλώβητη» την έδρα τους. Από την αρχή ως το τέλος οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ όταν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για τη μεγάλη αντεπίθεση, βγήκαν οι κατάλληλες άμυνες.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Ο Κολοσσός ξεκίνησε πολύ καλά μ’ ένα σερί 9-0, αλλά η Καρδίτσα κατάφερε να …συνέλθει προσωρινά και ν’ απαντήσει με το δικό της 7-0, χωρίς ωστόσο να μπορέσει στη συνέχεια ν’ ανακόψει ουσιαστικά τη φόρα του Κολοσσού, για να λήξει πια το η περίοδος στο 23-9.

Η Καρδίτσα δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει στη δεύτερη περίοδο το ρυθμό του Κολοσσού κι έτσι στα 3.56’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι «θαλασσί» έφτασαν να προηγούνται με είκοσι πόντους (36-16). Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικό τους 4-9, ώστε να φτάσουμε πια στο 40-25 με κάπως περισσότερο ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Αν κι ο Κολοσσός είχε ξεκινήσει πολύ καλά στην τρίτη περίοδο, δεν μπόρεσε να διατηρήσει αυτό το μομέντουμ, με αποτέλεσμα από δικά του λάθη να δώσει στην Καρδίτσα την ευκαιρία να μειώσει στους δέκα (55-45) και να ελπίζει σε μια επιστροφή στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης. Να σημειώσουμε ότι στα 1.49’’ πριν το τέλος ο Κολοσσός προηγείτο με 55-37.

Στην τελευταία περίοδο η Καρδίτσα έχοντας εκφραστές της στην επίθεση τους Γκάλινατ και Πρίτζετ προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή, όμως ο Κολοσσός με τους Κατσίβελή, Μορέιρα και Ντίξον, παράλληλα με τις πολύ καλές άμυνες πήρε το ματς εκεί όπου το ήθελε για το τελικό 73-65.


Διαιτησία: Τζιοπάνος- Τσολάκος- Ζιώγας

Τα δεκάλεπτα: 23-9, 40-25 (ημ.), 55-45, 73-62

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 3 (1), Ντίξον 16 (2), Χατζηδάκης 3, Κατσίβελης 14, Ιορδάνου 4 (1), Σμιθ 2, Μορέιρα 20, Γιοανγκ 11 (2), Κόφεϊ, Τιγκ.

Καρδίτσα (Παπανικοιλόπουλος): Μπόιχέιμ 7 (1), Πίτερς 1, Καρράς, Αγραβάνης 5, Γουέστ 3 (1), Πρίτζετ 13 (1), Αθηναίου 3 (1), Γκιουζέλης, Γκαμπρόβσεκ 4, Σαρικόπουλος 6, Γκάλινατ.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ