Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα  η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 725 ΦΟΡΕΣ

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα, η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας. Τα θέματα που θα συζητηθούν, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:

1. Έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης, ορισμού πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) μετά εξουσιοδότησης αυτού και ορισμού επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο «Βελτίωση - διαπλάτυνση εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου (ε.α. 95), τμήμα από Κάλαθο έως Λίνδου», με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5180769.

2. Έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης, ορισμού πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) μετά εξουσιοδότησης αυτού και ορισμού επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο. - Εκσυγχρονισμός σηματοδοτών εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Ρόδου», με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5180769.

3. Έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης, ορισμού πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) μετά εξουσιοδότησης αυτού και ορισμού επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργ «Εγκατάσταση – βελτίωση φωτισμού επαρχιακών οδών ν. Ρόδου», με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5180769.

4. Συγκρότηση της επιτροπής διεξαγωγής Διαγωνισμού για το έργο: «Αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου».

5. Έγκριση του πρακτικού (1ο στάδιο - αποσφράγιση φακέλου: δικαιολογητικά συμμετοχή το τεχνική προσφορά) διεξαγωγής του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με ένα συστήματος 168677 της προμήθειας με τίτλο: Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή / και συνοδευτικού εξοπλισμού».

6. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας (2ο στάδιο: «Κατακύρωση του διαγωνισμού») του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθ. 192394 του έργου: «Κατασκευή και πιλοτική πόντιση τεχνητών υφάλων στην Ελλάδα - Σύστημα παρακολούθησης και φύλαξης του θαλάσσιου πάρκου».

7. Έγκριση 3ου πρακτικού (2ο στάδιο κατακύρωσης - έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών) διεξαγωγής του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με ένα συστήματος 183030 του έργου: «Βελτίωση υφιστάμενου οδικού δικτύου δήμου Τήλου».

8. Έγκριση 3ου πρακτικού δημοπρασίας (2ο στάδιο κατακύρωση διαγωνισμού στον προσωρινό ανάδοχος του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθ. 189941 TOU έργου: «Εργασίες αποκατάστασης Σαντραπείας Αστικής Σχολής και Παρθεναγωγείου στη ν. Μεγίστη».

9. Έγκριση επανασύστασης της επιτροπής παρακολούθησης - παραλαβής της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε ανοικτά γήπεδα μπάσκετ δήμου Κω».

10. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευή - αποκατάσταση σεισμόπληκτου ιερού ναού Αγίας Παρασκευής στη νήσο Κω».

11. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση Συντήρηση Επαρχιακής οδού υπ' αριθ. 2 νήσου Κω».

12. Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Έργα ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών» του δήμου Νισύρου.

13. Έγκριση όρων δημοπράτησης και μελών της επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου της ΠΕ Κυκλάδων».

14. Έγκριση της τροποποίησης της εγκεκριμένης μελέτης του έργου: «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης οικισμού Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου (Α' φάση)» (ΟΠΣ 5056527).

15. Έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης προσωρινού αναδόχου) ανοιχτού διαγωνισμού του έργου: «Εκτέλεση ήπιων παρεμβάσεων για την ανάδειξη της φυσικής και γεωλογικής κληρονομιάς για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού στην Ανάφη».

16. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης οριστικού αναδόχου) μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: «Συντηρήσεις - Επισκευές σχολικών κτηρίων δήμου Κέας (Β΄ Φάση)».

17. Έγκριση 5ου πρακτικού δημοπρασίας ανοιχτού διαγωνισμού της μελέτης: «Μελέτη Βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Κέας».

18. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού των αιθουσών θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών και οδηγών για την υλοποίηση των απαιτήσεων της παρ. 2 του άρθρου 8 του Ν. 4850/2021 του Ν. Κυκλάδων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

19. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Έργα αποκατάστασης ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα στη νήσο Νάξο».

20. Έγκριση α) του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) (Αρχικής και του Συμπληρωματικής Σύμβασης, ως επουσιώδους τροποποίησης της αρχικής) και του Π.Κ.Τ.Μ.Μ.Ε. και β) της αύξησης της διαθέσιμης πίστωσης του έργου: «Επισκευές – Συντηρήσεις σε σχολικά κτήρια δήμου Φολεγάνδρου (Β' Φάση)».

21. Έγκριση των όρων δημοπράτησης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια προβολέων led για τον φωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Ερμουπόλη της ν. Σύρου», έγκριση δέσμευσης πίστωσης για την δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης και έγκριση συγκρότησης επιτροπών του διαγωνισμού.

22. Λήψη απόφασης για την έγκριση του από 18/01/2023 πρακτικού που αφορά τον ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με αριθμό ΕΣΗΔΗΣ 134050/2021 «για την Προμήθεια Ειδών Τροφίμων και ΒΥΣ στο πλαίσιο της Πράξης» Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015- 2016 και 2018-2019: Είδη Τροφίμων και ΒΥΣ «που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.)», συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 595.404,57€ συμπεριλαμβανομένου του αντίστοιχου Φ.Π.Α."

23. Λήψη απόφασης για συμμόρφωση στην απόφαση 1837/2022 της ΕΑΔΗΣΥ για τον διεθνή διαγωνισμό για την «Προμήθεια τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων Κω, Καλύμνου, Καρπάθου της ΠΕ Δωδ/σου» για 2 έτη.

24. Έγκριση πρακτικού σταδίου (Δικαιολογητικών - Τεχνικών, Οικονομικών προσφορών) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού των αιθουσών θεωρητικών εξετάσεων οδηγών για τη Δ/νση Μεταφορών - Επικοινωνιών ν. Δωδ/σου».

25. Λήψη απόφασης για την καταβολή μισθωμάτων ακινήτων που χρησιμοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ν. Δωδ/σου) έτους 2023.

26. Λήψη απόφασης για την καταβολή μισθωμάτων ακινήτων που χρησιμοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Ν. Κυκλάδων).

27. Έγκριση πρακτικών 59, 60, και 61 της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών δημοσίων σχολείων Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024.

28. Συγκρότηση Επιτροπών Αξιολόγησης και Παραλαβής Προμηθειών και Υπηρεσιών για το έτος 2023, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

29. Έγκριση επιδομάτων γονικής μέριμνας για τα σχολικά έτη 2021-2022 & 2022-2023 των Δ/νσεων Π/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

30. Έγκριση εκθέσεως αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δ’ Τριμήνου έτους 2022, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

31. Απόδοση και Απαλλαγή Υπόλογων ΧΕΠ 2022 Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

32. Δικαστικές Υποθέσεις Δωδεκανήσου.

33. Δικαστικές Υποθέσεις Κυκλάδων.

34. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

35. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

36. Έγκριση κίνησης οχημάτων, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

37. Έγκριση κίνησης οχημάτων, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

38. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

39. Επικύρωση πρακτικών 14ης/12-10-2022, 16ης/30-11-2022 και 17ης/12-12-2022 συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα βιντεοκλήσης (εφαρμογή zoom). Με την ηλεκτρονική αποστολή της πρόσκλησης θα επισυναφθεί και έγγραφο οδηγιών σχετικά με την ανωτέρω εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών