Μαφιόζικο χτύπημα με σφραγίδα τρομοκρατίας

Μαφιόζικο χτύπημα με σφραγίδα τρομοκρατίας

Μαφιόζικο χτύπημα με σφραγίδα τρομοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Την άκρη του νήματος της εν ψυχρώ δολοφονίας- με μαφιόζικο τρόπο- του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αναζητεί η αντιτρομοκρατική. Στο "μικροσκόπιο" μπαίνουν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών του δημοσιογράφου, ωστόσο το γεγονός ότι τα δύο όπλα που χρησιμοπ

Την άκρη του νήματος της εν ψυχρώ δολοφονίας- με μαφιόζικο τρόπο- του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αναζητεί η αντιτρομοκρατική. Στο "μικροσκόπιο" μπαίνουν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών του δημοσιογράφου, ωστόσο το γεγονός ότι τα δύο όπλα που χρησιμοποιήθηκαν "μίλησαν" και έδειξαν προς την κατεύθυνση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών" δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αναμένουν την προκήρυξη για την ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τις έρευνες "πόρτα- πόρτα" στα σπίτια γύρω από την κατοικία του θύματος στην Ηλιούπολη προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες και μαρτυρίες από τους περίοικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος που μένει απέναντι από το σπίτι του Σ. Γκιόλια δήλωσε ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα. Τόνισε, επίσης, ότι τους είδε να τρέχουν με μεγάλη ευκολία, άρα συμπεραίνει ότι ήταν νεαρής ηλικίας.

Έτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δολοφονική ενέργεια συμμετείχαν περισσότερα από τέσσερα άτομα, ενώ εικάζεται ότι υπήρχε και άνδρας μηχανή στην περιοχή, λειτουργώντας ως ομάδα υποστήριξης.

Το παραπάνω ενισχύεται από μαρτυρία περίοικοι, ο οποίος δήλωσε ότι επί δέκα ημέρες έβλεπε άτομο με μηχανή να κάνει καθημερινά βόλτες στη γειτονιά, ενώ όταν έφτανε έξω από το σπίτι του 37χρονου δημοσιογράφου έσβηνε τα φώτα της μοτοσικλέτας και πήγαινε στο ρελαντί για να μην κάνει θόρυβο.

Η Αντιτρομοκρατική αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες που πιθανώς έχουν καταγράψει κινήσεις των τρομοκρατών. Οι έρευνες επεκτείνονται και στην περιοχή του Αλίμου, από την οποία εκλάπη το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες προκειμένου να μεταβούν στον τόπο της δολοφονίας, αλλά και στο σημείο που το εγκατέλειψαν. Αστυνομικοί Υλικό αναζητείται και από κάμερες στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προκειμένου να εντοπίσουν τα μέσα διαφυγής που χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά τον εμπρησμό του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάθεση της συζύγου του Σ. Γκιόλια, η οποία ακόμη δεν έχει καταθέσει επισήμως καθώς βρίσκεται σε καθεστώς σοκ. Προφορικά, πάντως, φέρεται να είπε ότι όταν βγήκε στο μπαλκόνι, είδε τρία άτομα να φεύγουν τρέχοντας. Κατάθεση αναμένεται να δώσει πιθανότατα την Τετάρτη.

Στις 16.30 το μεσημέρι θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον δημοσιογράφο Σ.Γκιόλια.

Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Πού και πώς ψηφίζουμε, πόσους σταυρούς βάζουμε

Ημερίδα για τη βιώσιμη κινητικότητα στα ευρωπαϊκά νησιά

Youth Pass: Ξεπέρασαν τους 145.000 οι νέοι που θα λάβουν την ενίσχυση – Πότε καταβάλλεται το ποσό;

Στοιχεία «σοκ» από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 493 περιστατικά σε έξι ημέρες

Φορολογικές Δηλώσεις - Σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας η υποβολή τους

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά

MyInfo: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα του gov.gr

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την κυκλοφορία των mini bus στα νησιά