Δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Δαπάνες για την προβολή των αγροτικών προϊόντων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 695 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η έκδοση αποφάσεων για δαπάνες του τμήματος προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων της Δωδεκανήσου.


Η απόφαση αφορά τις παρακάτω δαπάνες:
Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την πιστοποίηση σε προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) ή ΕΠΙΠ, του τοπικού προϊόντος «Ντουρμάες Κάσου».


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 5.704,0€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την ολοκλήρωση της Γ' και Δ' φάσης της πιστοποίησης του τοπικού προϊόντος «Σιτάκα Κάσου» σε Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), που αφορά σε οριστική έγκριση του Τεχνικού Φακέλου από την υπηρεσία του αρμόδιου υπουργείου και διαβίβαση του σχετικού φακέλου στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γ’ φάση), οριστική έγκριση του τεχνικού φακέλου και απόδοση της σχετικής πιστοποίησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Δ’ φάση).


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 4.383,4€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την ολοκλήρωση της Γ' και Δ' φάσης της πιστοποίησης του τοπικού προϊόντος «Μέλι Καλύμνου» σε Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), που αφορά σε οριστική έγκριση του τεχνικού φακέλου από την Υπηρεσία του αρμόδιου υπουργείου και διαβίβαση του σχετικού φακέλου στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γ’ φάση) και οριστική έγκριση του Τεχνικού Φακέλου και απόδοση της σχετικής πιστοποίησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Δ’ φάση).


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την κατασκευή των εκθεσιακών περιπτέρων της ΠΝΑΙ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών “Detrop 2023” και “Oenos”, οι οποίες θα διεξαχθούν παράλληλα από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 6.200€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συμμετοχή σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, στον Διεθνή Γαστρονομικό Διαγωνισμό Νοτίου Ευρώπης, ο οποίος θα διεξαχθεί 17-20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΝΑΙ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών “Detrop 2023”.


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την ενοικίαση ίχνους εδάφους για τους εκθέτες της ΠΝΑΙ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo Greece 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2023 στο “Αthens Metropolitan Expo” στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.
Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 6.200€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για τη συμμετοχή σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, στις Γαστρονομικές εκδηλώσεις παρουσίασης τοπικών προϊόντων και συνταγών της περιφέρειάς μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Mediterranean Gastronomy Forum”, στο πλαίσιο της συμμετοχής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Food Expo Greece 2023”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2023 στο “Αthens Metropolitan Expo”, στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Μασσάρων «Το Καμμυρί» της «Γιορτής του Πορτοκαλιού» στις 19 Μαρτίου 202Η ΠΝΑΙ πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.


Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «ο Άγιος Μερκούριος» του 10ου “Istrios Winter Camp” από 10-12 Μαρτίου 2023.


1Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.480€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για τη συνδιοργάνωση της ΠΝΑΙ με τον Σύλλογο Γυναικών Μασσάρων «Οι Μασσαρενές», του «Διαγωνισμού Μαγειρικής 2023» την 26η Μαρτίου 2023 στην Δ.Κ. Μασσάρων.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»