Κώστας Ζουρούδης: «Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω»

Κώστας Ζουρούδης: «Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω»

Κώστας Ζουρούδης: «Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλων Απολλώνων κατέθεσε ο Κώστας Ζουρούδης ο οποίος έκανε λόγο για ζητήματα «αξιοπρέπειας και σεβασμού» στο πρόσωπό του. Αναλυτικά, το κείμενο της παραίτησης του αναφέρει τα ακόλουθα: «Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω.

Μετά από 5 μήνες παρουσίας μου στην ομάδα του Απόλλων Απολλώνων θεώρησα ότι είναι σωστή η χρονική στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα για λόγους αξιοπρέπειας και σεβασμού ως προς το πρόσωπό μου. Στα χρόνια της προπονητικής μου σταδιοδρομίας ποτέ δεν δέχτηκα παρεμβάσεις στο έργο μου και δεν πρόκειται να γίνει ούτε τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σταμάτη Μαργέλλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που ήταν δίπλα μου. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες,  από το μηδέν,  με ελάχιστους παίχτες στο ροστερ χτίσαμε μια ομάδα ώστε να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία. Όσοι ήταν κοντά γνωρίζουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που με ανέχτηκαν με τα καλά και τα κακά μου κανένας δεν είναι τέλειος. Εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας, να έχετε υγεία και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Πάμε Απόλλων».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.