Την πρώην σύντροφό του μήνυσε για διασυρμό 34χρονος Ροδίτης

Την πρώην σύντροφό του μήνυσε για διασυρμό 34χρονος Ροδίτης

Την πρώην σύντροφό του μήνυσε για διασυρμό 34χρονος Ροδίτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6293 ΦΟΡΕΣ

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κατέθεσε χθες δια του δικηγόρου του κου Γιώργου Κυπραίου 34χρονος συμπολίτης μας, κατά της πρώην συντρόφου του και άλλων τριών ακόμα ατόμων, οι οποίοι όπως υποστηρίζει τον διέσυραν στον πανελλήνιο και σε τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντάς τον ως εγκληματική προσωπικότητα.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και κάνει λόγο για κατασκευασμένες συκοφαντίες που σκοπό έχουν να σπιλώσουν τον ίδιο ενώπιον της κοινωνίας και της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση του ίδιου και της πρώην συντρόφου του, είχε απασχολήσει όντως το Πανελλήνιο, πριν από ενάμιση περίπου μήνα, όταν μετά από επεισόδιο ξυλοδαρμού που σημειώθηκε, κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία.

Η οικογένεια της πρώην συντρόφου του και η ίδια, είχαν υποστηρίξει ότι ο 34χρονος την ξυλοκόπησε άγρια παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στη δημοσιότητα, ζητώντας έτσι την ανάλογη καταδίκη του. Από την πλευρά του όμως, ο 34χρονος δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση καταθέτοντας τη δική του εκδοχή και ζητώντας από τη δικαιοσύνη να πράξει ανάλογα.

Ειδικότερα, ο 34χρονος υποστηρίζει ότι όντως σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ τους στις 3 Δεκεμβρίου στη 1 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν το μεσημέρι της ιδίας μέρας ενώπιον της Εισαγγελέως η οποία διαχώρισε τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία, παραπέμποντας τον 34χρονο να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αφού αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Δεκεμβρίου, μετακόμισε αμέσως σε κατοικία ιδιοκτησίας του, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του και ότι μέχρι και σήμερα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη νεαρή πρώην σύντροφό του.

Από τότε η ίδια (σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σε βάρος της) εμφανίστηκε επανειλημμένα σε τηλεοπτική εκπομπή (Αλήθειες με τη Ζήνα στις 19 και 20.12.2022/ Star channel) και έδωσε σωρεία συνεντεύξεων σε τοπικά και πανελλήνια μέσα μαζικής ενημέρωσης εμφανίζοντάς τον ως εγκληματική προσωπικότητα και προσπαθώντας να εμφανίσει το προαναφερόμενο μεταξύ τους επεισόδιο ως απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της.

Παράλληλα, σημειώνεται στη μηνυτήρια αναφορά, κατασκεύασε και διαμοίρασε στη Ρόδο έντυπο ανάλογο περιεχόμενο το οποίο εμφάνισε και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μεγαλοποιήσει τα γεγονότα και να εμφανίσει τον εαυτό της ως θύμα που απειλήθηκε μέχρι και τη ζωή της επικαλούμενη μάλιστα και μαρτυρίες των υπόλοιπων προσώπων που έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος τους.

Ο 34χρονος Ροδίτης, χαρακτηρίζει συγκεκριμένα ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς και τις ένορκες καταθέσεις που δόθηκαν ως προσυμφωνημένες, ζητώντας έτσι την ποινική τιμωρία τους. Η υπόθεση αναμένεται να κριθεί από τα αρμόδια δικαστήρια.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο