Κλεόβουλος Λίνδου: «Μετράει η συμμετοχή και όχι οι 3 βαθμοί»

Κλεόβουλος Λίνδου: «Μετράει η συμμετοχή και όχι οι 3 βαθμοί»

Κλεόβουλος Λίνδου: «Μετράει η συμμετοχή και όχι οι 3 βαθμοί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη αναμέτρηση του πρωταθλήματος Κ16 όπου «κατέβηκε» στον αγωνιστικό χώρο με εννέα μόνο παίκτες, εξέδωσε ο Κλεόβουλος Λίνδου.

Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:


«Θέλουμε ως ΔΣ να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Κ-16 όπου στο παιχνίδι με τον Άγιο Λουκά το Σαββάτο αγωνίσθηκαν 9 παίχτες συνολικά για 80 αγωνιστικά λεπτά , διότι είχαμε τρεις κλινήρεις με γρίπη και οκτώ παιδιά 14 ετών των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί με την ευθύνη να βαρύνει τον πρόεδρό μας.

Η ομάδα του Κλεόβουλου Λίνδου, εδώ και 12 χρόνια συμμετέχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ με όποια προβλήματα δελτίων και ηλικιών, διότι φέτος οι ακαδημίες μας αριθμούν γύρω στα 55 παιδιά σε ένα μικρό χωριό και δίνει ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται στο ποδόσφαιρο και όχι στον πρωταθλητισμό. Νίκη σε αυτές τις ηλικίες είναι η συμμετοχή και όχι οι τρεις βαθμοί.

To δ.σ. του Κλεόβουλου Λίνδου , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χατζηνικόλα Χρήστο περαστικά και σιδερένιος. ΟΧρήστος εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου την Κυριακή το απόγευμα μετά από κάποια επιπλοκή που του προκάλεσε ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών».

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης