Η Διαδρομή Ελπίδας παρέδωσε τον απινιδωτή στο γήπεδο Αρχαγγέλου

Η Διαδρομή Ελπίδας παρέδωσε τον απινιδωτή στο γήπεδο Αρχαγγέλου

Η Διαδρομή Ελπίδας παρέδωσε τον απινιδωτή στο γήπεδο Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 591 ΦΟΡΕΣ

Χθες το απόγευμα, κατά την προπόνηση των ακαδημιών του Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου, έγινε από τον Ιάκωβο Δαμιανό και την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, εμπνευστές της Διαδρομής Ελπίδας, η παράδοση ενός απινιδωτή.

Ούτως ή άλλως, από τον περασμένο Νοέμβριο αυτός ήταν ο σκοπός της δράσης, ασχέτως αν η ΕΠΟ προχθές ανακοίνωσε ότι χωρίς απινιδωτή δεν θα ξεκινάει κανένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Το «παρών» στις εγκαταστάσεις του γηπέδου έδωσε και ο Νίκος Νικολής ως αντιπεριφερειάρχης, μιας και η Περιφέρεια στηρίζει τη δράση αυτή.

Από τον Άρη, εκεί ήταν ο πρόεδρος Ευριπίδης Οίκουτας και ο ταμίας Βασίλης Λουκάς.
Οι δηλώσεις κατά τη χθεσινή λιτή αυτήν εκδήλωση παράδοσης:

Ιάκωβος Δαμιανός: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στην κοινωνία του Αρχαγγέλου και στο γήπεδό του τον απινιδωτή. Ήταν ένας από τους στόχους που θέσαμε στην 8η Διαδρομή Ελπίδας και θα είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο, αφού με απόφαση της ΕΠΟ, χωρίς απινιδωτή στα γήπεδα δεν θα ξεκινάει κανένα παιχνίδι.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που είναι δίπλα μας κάθε χρόνο, την περιφέρεια, τον δήμο και τον Άρη που μας στήριξε φέτος κι εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να προσφέρουμε για την ομάδα και την κοινωνία του Αρχαγγέλου.»

Τσαμπίκα Κοντόγιαννου: «Χαιρόμαστε πολύ που καταφέραμε να παραδώσουμε σήμερα τον απινιδωτή στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν μέσα από τη Διαδρομή Ελπίδας, γιατί αυτοί ολοκληρώνουν κάθε χρόνο τη δράση μας και είμαστε έτοιμοι για την εκπαίδευση, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο απινιδωτής.»

Νίκος Νικολής: «Χαρά και περηφάνια για μένα σήμερα που βρίσκομαι στο γήπεδο Αρχαγγέλου μαζί με δύο φίλους, την Τσαμπίκα και τον Ιάκωβο από τη Διαδρομή Ελπίδας που κάθε χρόνο υλοποιούν μια δράση για φιλανθρωπικό σκοπό και τη στηρίζουμε ως Περιφέρεια. Τα αποτελέσματα φαίνονται με τη σημερινή κίνηση παράδοσης του απινιδωτή. Εμείς θα είμαστε κοντά σ’ όλη την κοινωνία του Αρχαγγέλου και στα παιδιά για να προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται.»

Ευριπίδης Οίκουτας: «Ευχαριστούμε τη διαδρομή Ελπίδας για την προσφορά του απινιδωτή στον σύλλογο που είναι απαραίτητος από ‘δω και στο εξής βάσει της απόφασης της ΕΠΟ για την υγεία των παιδιών και όλων των αθλητών. Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Νικολή που μας στηρίζει σ’ αυτή την προσπάθεια.»

Βασίλης Λουκάς: «Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους το σωματείο μας με έτος ιδρύσεως 1947 έκανε μέσα στο 2023 την καλύτερη «μεταγραφή» του. Θέλουμε κι όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι να πραγματοποιήσουν μια τέτοια «μεταγραφή», γιατί σώζει ζωές.» 

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης