Δ. Τσιλιγκίρης: Επιδιώκουμε να φθάσουμε τη σεζόν τουλάχιστον μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Δ. Τσιλιγκίρης: Επιδιώκουμε να φθάσουμε τη σεζόν τουλάχιστον μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Δ. Τσιλιγκίρης: Επιδιώκουμε να φθάσουμε τη σεζόν τουλάχιστον μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 977 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για την προβολή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση “Salon De Vacances”. Η έκθεση θα ξεκινήσει σε δύο ημέρες στις Βρυξέλλες όπως δήλωσε στον ρ/σ Sky ο διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης.

«Η Ρόδος θα προβληθεί σε χώρο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ. Θα εκπροσωπηθεί από δύο στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού», δήλωσε ο κ. Τσιλιγκίρης. Ακολουθεί η συμμετοχή της Ρόδου σε τουριστική έκθεση το Νέο Δελχί με την οποία γίνεται και άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά που είναι τεράστια και μπορεί να δώσει μεγάλο αριθμό τουριστών στο νησί μας. Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 9 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου. Για την προβολή της Ρόδου στην Ινδία έχουν γίνει διαφημίσεις σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες συμπεριλαμβανομένων και των Sunday Times με ολοσέλιδες καταχωρήσεις.

«Έχουμε προγραμματίσει ραντεβού με μεγάλους τουρ οπερείτορς εκεί. Θα μας επισκεφθούν και εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στο Νέο Δελχί . Στόχος να γίνει γνωστή η Ρόδος και να ενταχθεί στα προγράμματα διακοπών για τους Ινδούς. Μέχρι τώρα στα προγράμματα ήταν η Μύκονος και η Σαντορίνη. Θα προστεθεί και η Ρόδος », είπε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Ακολουθεί η παρουσία της Ρόδου σε τουριστική έκθεση στη Δανία στις 25 και 26 Φεβρουαρίου .Η συνέχεια θα δοθεί 3 με 5 Μαρτίου σε τουριστική έκθεση στο Μπερμινχάμ στην Αγγλία που αφορά το γαμήλιο τουρισμό . Βαρόμετρο, επίσης για τη Ρόδο, είναι η τουριστική έκθεση που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 7,8 και 9 Μαρτίου.

Σε ερώτηση για τα μηνύματα που φθάνουν στη Ρόδο για τη νέα τουριστική σεζόν , ο κ. Τσιλιγκίρης ανέφερε: «Φαίνεται πως θα έχουμε μια καλή και γεμάτη σεζόν. Στόχος να γεμίσουν οι αεροπορικές θέσεις.

Είναι θετικό ότι ξεκινάει η σεζόν στις 11 Μαρτίου με πτήσεις από τη Βρετανία. Θα έχουμε από τις 14 Μαρτίου, σχεδόν, και ύστερα κρουαζιερόπλοια στη Ρόδο κάθε ημέρα. Αυτό σημαίνει πως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου η πόλη θα ζωντανέψει. Μαζί θα ζωντανέψει η αγορά».

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει επέκταση της σεζόν ο κ. Τσιλιγκίρης δήλωσε πως αυτό θα εξεταστεί σε συναντήσεις που θα γίνουν στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο. «Προσπαθούμε να επεκτείνουμε τη σεζόν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Υπάρχουν και άλλοι στόχοι», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου