Άνω – κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Ένταση και διαξιφισμοί – Παραιτήθηκε η Ροδούλα Λουλουδάκη

Άνω – κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Ένταση και διαξιφισμοί – Παραιτήθηκε η Ροδούλα Λουλουδάκη

Άνω – κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Ένταση και διαξιφισμοί – Παραιτήθηκε η Ροδούλα Λουλουδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3404 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν

Έντονες είναι οι αντιδράσεις μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, αναφορικά με τις υποψηφιότητες στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες aκολούθησαν αντιδράσεις  μεταξύ των στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής. με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή της από τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Νοτίας Δωδεκανήσου η Ροδούλα  Λουλουδάκη, η οποία μάλιστα έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση (κοινοποιώντας την παραίτηση στον ίδιο τον γραμματέα της ΚΕ του κόμματος.
Στην ανακοίνωση – παραίτηση την οποία κοινοποιεί στους συντρόφους της αναφέρει: «Παραιτούμαι απόψε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Νοτίου Συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ γιατί αρνούμαι να συνεχίσω να είμαι ή μαριονέτα ή κομπάρσος! Παίρνω λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και φεύγω. Συγγνώμη δεν ήξερα! Ροδούλα Λουλουδάκη, Δημοσιογράφος

Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται συγκεκριμένα:

"Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υπάρχουν όργανα τα οποία εκφράζουν την κομματική γραμμή. Αρμόδια είναι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και οι εκλεγμένες κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές.

Στο πλαίσιο αυτό και όσον αφορά τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες αποτυπώνονται διαφορετικά από τον καθένα, δημιουργούν εντυπώσεις και έχουν ως αποκλειστικό στόχο να βλάψουν το ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους του στα Νότια Δωδεκάνησα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων, τηρώντας αποκλειστικά τις πολιτικές των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, αποφασίζει τα κάτωθι:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων απέχει από κάθε διαδικασία που γίνεται εκτός Κόμματος για την ανάδειξη υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Ρόδου. Κάθε τέτοια διαδικασία που λαμβάνει χώρα εκτός ΠΑΣΟΚ δεν αφορά τη Ν.Ε.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων θα στηρίξει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για όλα τα νησιά της Ν. Δωδεκανήσων, τους καταλληλότερους υποψηφίους, με γνώμονα τις αξίες του Κινήματος, την ανανέωση, το νέο πολιτικό ήθος και την προοδευτική διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης στον χρόνο που αυτό πρέπει να γίνει.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων καθώς και τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την ώρα τίθενται αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα των Εθνικών Εκλογών για την εκλογική άνοδο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, την ανάδειξη των αξιών μας, την παραγωγή πολιτικών για τα νησιά μας, για να έχουμε ξανά στη χώρα κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.

 

Αναπληρώθηκε η θέση στη ΝΕ του κινήματος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ νοτίας Δωδεκανήσου κος Νίκος Μουτσάκης, έγινε γνωστό ότι το παραιτηθέν μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων, κα. Ροδούλα Λουλουδάκη, αντικαθιστά η κα Μαριάνθη Φραγκάκη.

 

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί