Σ. Σπυρόπουλος: Στο δημοτικό συμβούλιο προσεχώς η λύση και η εκκαθάριση της «ΡΟΔΩΝ ΑΕ»

Σ. Σπυρόπουλος: Στο δημοτικό συμβούλιο προσεχώς η λύση και η εκκαθάριση της «ΡΟΔΩΝ ΑΕ»

Σ. Σπυρόπουλος: Στο δημοτικό συμβούλιο προσεχώς η λύση και η εκκαθάριση της «ΡΟΔΩΝ ΑΕ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 542 ΦΟΡΕΣ

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το θέμα που αφορά τη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας «ΡΟΔΩΝ ΑΕ» όπως δήλωσε χθες στον “Sky Rodos” ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, κ. Σπύρος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης με την υπογραφή της απόφασης την Πέμπτη, και τον ευχαρίστησε.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Ο μόνος αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας. Στο διοικητικό σχήμα μπήκαν οι τελευταίες πινελιές και οι κατευθύνσεις από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη. Τοποθετήθηκαν οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι.

Ο καθένας θα δουλέψει για το καλό του τόπο. Το έργο που θα παραχθεί θα είναι πλεονέκτημα στον προεκλογικό αγώνα. Όλοι εργαζόμαστε για το καλό της Ρόδου» δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος.

Χθες, όπως τόνισε, παρέλαβε το τμήμα ακίνητης περιουσίας του δήμου.

«Το κεφάλαιο αυτό είναι τεράστιο. Ελπίζω σε συνεργασία με τους άλλους αντιδημάρχους και με το δήμαρχο Ρόδου να φέρουμε εις πέρας το έργο. Πολλά ακίνητα είναι αναξιοποίητα και πρέπει να αξιοποιηθούν. Ξεκίνησε μια προσπάθεια και πρέπει να ολοκληρωθεί», τόνισε.

Για τη «ΡΟΔΩΝ ΑΕ», όπως τόνισε, σύντομα θα είναι έτοιμη η έκθεση για τη λύση και την εκκαθάριση της εταιρείας.

Ερωτηθείς για τις οφειλές της εταιρείας, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε:

«Ο δήμος Ρόδου παρέλαβε οφειλές ύψους 3.500.000 από τη «ΡΟΔΩΝ ΑΕ». Ένα μεγάλο κομμάτι από αυτά έχει τακτοποιηθεί. Όμως τα έσοδα της εταιρείας δεν είναι ικανά να τα καλύψουν όλα.

Να μην ξεχνάμε πως τα δύο χρόνια της πανδημίας δεν εισπράτταμε ενοίκια. Τα μοναδικά έσοδα της εταιρείας, όμως, ήταν αυτά. Όταν έρθει η ώρα, θα γίνει η συζήτηση που πρέπει στο δημοτικό συμβούλιο, που θα αποφασίσει πώς θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών