Ο Δήμαρχος Χάλκης τιμήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου

Ο Δήμαρχος Χάλκης τιμήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου

Ο Δήμαρχος Χάλκης τιμήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 776 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Ευαγγελος Φραγκάκης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2022 τιμήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιου Χατζημάρκου, των Βουλευτων Δωδεκανήσου της Νεας Δημοκρατιας κ. Βασιλη Υψηλάντη , κα. Μικας Ιατρίδη, κ. Ιωάννη Παππα , του Διοικητή της Α' Αστυνομικης Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Αστυνομικου Διευθυντή κ. Μανώλη Καζαμία, του Λιμεναρχη Ρόδου Αντιπλοίαρχου ΛΣ Χαράλαμπου Γεωργάτου, του Προέδρου Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας ΝΑ και Αστυνομικού Δ/ντή κ. Αναστάσιου Ζήφου, του Προεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου κ. Πέτρο Τολόζη, του
Αντιπροεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων κ. Βαβουλα και του Χωρικου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστου Ευστρατίου.

Ο κ. Φραγκάκης δήλωσε στην εκδήλωση:

«Ειναι μεγάλη στιγμή υπερηφάνειας και τιμής για εμένα η σημερινή βραδιά, το να σε βραβεύει η ίδια σου η οικογένεια είναι συνάμα συναισθηματικό αλλά και διπλά τιμητικό.

Η Ελληνική Αστυνομία και τα μέλη της δίνουν ένα ψυχοφθόρο καθημερινό αγώνα αυτοθυσίας για να προστατεύσουν και να προασπίσουν την ανθρώπινη ζωή και να διατηρήσουν την δημόσια ασφάλεια στα δεδομένα μιας οργανωμένης και δημοκρατικής κοινωνίας.

Αυτό το κάνουν σε μέγιστο βαθμό με επαγγελματισμό, με ενσυναίσθηση και με το αίσθημα της ευθύνης και καθήκοντος ως πυξίδα τους.

Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Ανδρουλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμητική πλακέτα και εύχομαι σε όλους Υγεια και ψυχική γαλήνη για να μπορούν να συνεχίσουν να κρατούν την κοινωνία σε μια ζωτικής σημασίας ισορροπία».

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης