Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ένας 40χρονος

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ένας 40χρονος

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ένας 40χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 925 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και της καλλιέργειας φυτού κάνναβης από μη τοξικομανή, θα βρεθεί την προσεχή εβδομάδα, 40χρονος στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Η σύλληψη του 40χρονου είχε γίνει από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τον Ιούνιο του 2019 και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Νικήτα Μπόλκα, παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, απογευματινές ώρες στις 27 Ιουνίου 2019 έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του 40χρονου όπου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες έξι δενδρύλλιλα κάνναβης ύψους από 0,57 έως 0,65 μέτρων τα οποία περιποιούνταν, πότιζε, λίπαινε κ.α. με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου.

Ειδικότερα, ο 40χρονος είχε δύο θερμαντικές λάμπες, δύο ανεμιστήρες, τρεις ηλεκτρικές συσκευές εξαερισμού, μία ηλεκτρική συσκευή ύγρανσης, έναν μετασχηματιστή ηλεκτρικής τάσης ρεύματος, ένα πολύπριζο, δύο ηλεκτρικούς χρονοδιακόπτες, ένα αντανακλαστικό πανί, ένα φίλτρο αέρος, 7 σωλήνες εξαερισμού και 6 γλάστρες υφασμάτινες.

Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 97,9 και 42,5 γραμμάρια κάνναβης αντίστοιχα, δηλαδή συνολικά 140,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου παραπέμφθηκε αρμοδίως και η δίκη του προσδιορίστηκε να γίνει στις 8 Φεβρουαρίου από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο