Πήρε βαθιά ανάσα ο Διγενής

Πήρε βαθιά ανάσα ο Διγενής

Πήρε βαθιά ανάσα ο Διγενής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 403 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος της Δόξας Καρδάμαινας πέτυχε ο Διγενής σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος).

Με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα των Κοσκινού πήρε μια πολύτιμη ανάσα, την οποία είχε ανάγκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πλέον άφησε πίσω της (στην προτελευταία θέση) την ομάδα της ΑΕ Αδελφοσύνης.

Οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τη νίκη και είναι κάτι που έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπως μπήκαν φουριόζοι και προσπάθησαν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό από νωρίς . Ουσιαστικά, όλο το παιχνίδι κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να παίζουν επιθετικά και τους φιλοξενούμενους που «κατέβηκαν» και με ελλείψεις να προσπαθούν να αμυνθούν.

Τελικά, ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 85’, όταν ο Κιλασίν πάσαρε στον Φτάκλα μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0 και να χαρίσει έτσι τους υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Σταυλάς, Κυρίτσης, Μαριάς, Κιλασίν, Μοσκιού, Χατζηνικόλας (90’ Ντανούσι), Φτάκλας, Τσερκέζης (52’ Διακάκης), Αναστασάκης (68΄Δραμουντανής), Λόης

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Χατζηγιακουμής, Χατζηπαναγιώτης, Παπαβασιλείου, Χ. Χατζηφούντας, Βρεττής, Ζιώγας, Συνεσίου (67’ Ι. Πης), Σπύρου, Κορκής, Χατζηαντωνίου, Ε. Χατζηφούντας

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων