ΓΣ Ρόδος: Νέα ανώμαλη προσγείωση!

ΓΣ Ρόδος: Νέα ανώμαλη προσγείωση!

ΓΣ Ρόδος: Νέα ανώμαλη προσγείωση!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 664 ΦΟΡΕΣ

Την Τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Ρόδος! Μετά την ΑΕ Ερμιονίδα και το Πανηλειακό, έχασε και από τη Μύκονο, σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» δέχθηκαν τα δυο από τα συνολικά τρία τέρματα στις καθυστερήσεις, σε ένα σημείο που προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να φθάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση και να πάρουν έστω ένα βαθμό.

Τελικά, όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά στο τέλος δέχθηκαν και μια βαριά ήττα. Είναι φανερό ότι τα «ελάφια» εκτός Ρόδου χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν ούτε βαθμό, όπως έγινε και στα δυο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο χθεσινό παιχνίδι φυσούσε πολύ δυνατός άνεμος, γεγονός που επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο θα έλεγε κανείς πως ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τη Ρόδο να έχει ένα πολύ καλό πεντάλεπτο ανάμεσα στο 20’ και στο 25’. Στο διάστημα αυτό, ο Τσούτσης και ο Μάγκας δημιούργησαν δυο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως να μπορέσουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Σα να μην έφθανε αυτό, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 27’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πινέιρο, ο Σπυρόπουλος έκανε κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1 – 0). Ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε μια σημαντική ευκαιρία όταν έκανε το πλασέ από καλό σημείο αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, διώχθηκε από τον Κανταρτζή.

Ανέβασε στροφές στην επανάληψη

Η Ρόδος ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ουσιαστικά το διάστημα αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κρατήσει από την αναμέτρηση. Έβαλε την μπάλα κάτω, προσπάθησε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ είχε και τις δικές της πολύ σημαντικές στιγμές για να σκοράρει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Από το 70’ και μετά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν. Προς το τέλος και ενώ η Ρόδος προσπαθούσε να πιέσει προκειμένου να ισοφαρίσει, ήρθαν στις καθυστερήσεις άλλα δυο τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο στο 92’ όταν μετά από αντεπίθεση, οι Οικονομικός με πλασέ έκανε το 2 – 0 και το δεύτερο στο 94’ με πέναλτι του Βαλαβανόπουλου (3 – 0). Το πέναλτι δόθηκε όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Ρόδου ενώ ήταν σε πλεονεκτικό σημείο για να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε (52’ λ.τ. Γιαννόπουλος) , Ματζανάς, Αρκούδας, Πινέιρο (80’ Στυλιανόπουλος), Σπυρόπουλος, Μουρίκι (80’ Αχείμαστος), Τράκας, Ζγκούρη (87’ Οικονομίκος), Παπαδόπουλος (87’ Βαλαβανόπουλος)

ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Τρόκα, Κανταρτζής, Μάγκας, Νικολόπουλος, Βογιατζής Β., Τσούτσης, Κάμπα, Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (78’ Τζουανάκης), Στεργίου (46’ Ροντρίγκεζ)

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.