Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 488 ΦΟΡΕΣ

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 13 του μήνα με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να συζητήσει τρέχοντα θέματα μεταξύ των οποίων είναι και ο διαγωνισμός για την κατασκευή νέου κυττάρου ΧΥΤΑ στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου.


- τον ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136/τ.Α/9-7-2022) άρθρο 78 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19»,


- τον κανονισμό λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΦΕΚ 1682/τ.Β/04-05-2020),

- τις διατάξεις των άρθρων 175, 176 και 177 του ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως ισχύουν σήμερα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του υποέργου με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης βιοαποβλήτων σε οικίες στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» με Κωδικό ΟΠΣ 5158644.

2. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του υποέργου με τίτλο: «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολλειμμάτων (ΧΥΤΥ), Μονάδας Επεξεργασίας και Λοιπών έργων Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Λέρου» με Κωδικό ΟΠΣ 5001908.


3. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή νέου Κυττάρου ΧΥΤΑ Βόρειας Ρόδου λόγω κατεπείγοντος».


4. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή οδικών και λιμενικών έργων εντός δήμου Μεγίστης».


5. Ανάκληση της υπ' αριθμ. 568/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης, ορισμού πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) μετά εξουσιοδότησης αυτού και ορισμού επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για το έργο: «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα Λέρου».


6. Έγκριση α) του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών Α.Π.Ε. (Αρχικής και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης, ως επουσιώδους τροποποίησης της αρχικής) και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. και β) της αύξησης της διαθέσιμης πίστωσης του έργου: «Κατασκευή δικτύου οικισμού Αγίου Γεωργίου Αντιπάρου (Α’ φάση)» (ΟΠΣ 5056527).


7. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και έγκριση πρόσθετης δαπάνης για την πληρωμή των αναθεωρήσεων του έργου: «Έργα Βελτίωσης –Ασφαλείας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσων Σύρου, Τήνου, Μυκόνου».

8. Έγκριση Ισολογισμού έτους 2021 της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


9. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) διεξαγωγής του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με α/α συστήματος 194464 του έργου: «Βελτίωση ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου δυτικού άξονα νήσου Ρόδου».


10. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου: «Συντήρηση - αποκατάσταση του κτιρίου στέγασης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδ/σου».


11. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης οριστικού αναδόχου) του έργου: «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Σύρου».


12. Έγκριση 1ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων ποδοσφαίρου Φιλωτίου ν. Νάξου και Κουφονησίου».

13. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Επισκευή – συντήρηση Α’ ορόφου Κτιρίου Αγροκηπίου Παροικιάς Πάρου».

14. Έγκριση 3ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Συντήρηση - επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην Βάρη ν. Σύρου».


15.Έγκριση πρακτικού επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για τη διατύπωση γνώμης επί της επάρκειας ή μη των επανορθωτικών μέτρων από την εταιρία με την επωνυμία:
«ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.», στο πλαίσιο του δημόσιου διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων και Μονάδας Κομποστοποιησης Δήμου Τήνου».

16. Έγκριση διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για την «Ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδένδρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2023 στον Νομό Δωδεκανήσου».

17. Έγκριση ανάθεσης εκτέλεσης δρομολογίου μεταφοράς Μαθητών ν. Δωδ/σου για το σχολικό έτος 2022-2023 με διαπραγμάτευση (ΚΥΤ Λέρου προς Δημοτικό Ξηρόκαμπου και 1ο Γυμνάσιο Λέρου).

18. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών, υλικών και εργασιών της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δωδεκανήσου της περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

19. Έγκριση 7ου πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης Ομάδα Γ του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων Κω, Καλύμνου, Καρπάθου της ΠΕ Δωδ/σου» για δύο έτη.

20. Έγκριση των όρων δημοπράτησης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού Τ.Π.Ε. για τις ανάγκες των υπηρεσιών Π.Ε. Κυκλάδων της Π.Ν.Αι.», έγκριση δέσμευσης πίστωσης για την δημοσίευση της περίληψης διακήρυξης και έγκριση συγκρότησης επιτροπών του διαγωνισμού.

21. Δικαστικές Υποθέσεις Δωδεκανήσου.

22. Δικαστικές Υποθέσεις Κυκλάδων.

23. Έγκριση ένταξης στο Μητρώο αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Π.Ν.Αι.

24. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

25. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

26. Έγκριση κίνησης οχημάτων, περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

27. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

28. Επικύρωση πρακτικών 1ης/09-01-2023 συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών