Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2004 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε μετά από τρία χρόνια και στάλθηκε το μήνυμα για νίκη στις επερχόμενες εκλογές

 

Μέσα σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης για τη νίκη του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα απόψε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο, σε μία ωραία και "ζεστή" εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Ρόδος Πάλλας".

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και επιικρατούσε ενθουσιασμός ανάμεσα στα στελέχη καθώς είχαν να ανταμώσουν για την κοπή της πίτας εδώ και τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας. Οι...πίτες ήταν τέσσερις αφού ήταν κοινή εκδήλωση της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου, της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου, της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου και της ΔΑΠ ΝΔ-ΦΚ Ρόδου.

 

Τις πίτες ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πάτερ Μιχαήλ, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο. Το "παρών" έδωσασαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανόλης Κουτουλάκης, ο υπεύθυνος περιφφερειακός οργασνώσεων της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Φάνης Πασχάλης, ο Πρόεδρος της ΕΚΟ Ναυτιλίας της Ν.Δ. Λευτέρης Παπανααστασίου, ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανησου Μάνος Κόνσολας,ο κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανησου Βασίλης Υψηλάντης, η αναπληρώτρια Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη απουσίαζε λόγω ασθενείας και απέστειλε χαιρετισμό. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ο πολιτευτής και Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής,  η υποψήφια βουλευτής με το ψηφοφέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές, κατόπιν χθεσινής ανακοίνωσης, Ελευθερία Φτακλάκη, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Μηνάς Νικολάου, ο Περιφρειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγάιου  και Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουάκης, ο οποίος ήταν και χορηγός της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και πρώην Πρόεδρος ης τοπικής Ρόδου κ. Ηλίας Τσέρκης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλης Περίδης,, Αντιπεριφερειάρχες και Αντιδήμαρχοι, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αντωνης Μαρτίνης, καθώς και στελέχη από άλλα νησιά, όπως την Κω, την Τήλο, την Κάρπαθο, την Κάλυμνο και τη Λέρο και πολλά μέλη του κόμματος τοπικά.

 

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής είπε, μεταξύ άλλων: "Τα νησια αποδεικνύουν καθημερινά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι μπορούν να δημιουργούν το δρόμο και να ανοίγουν το δρόμο μόνα τους.Το Νότιο Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, από το Αγαθονήσι μέχρι το Καστελόριζο, απέδειξαν τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να είναι οδηγός για μεγάλες αλλαγές. Ποτέ άλλοτε καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε με τέτοια ένταση, έκταση και βάθος με τα θέματα της νησιωτικότητας. Αυτό το οποίο πετύχαμε σε ένα μικρό, θεωρητικά, Υπουργείο, δείχνει το δρόμο με τον οποίο πρέπει να εμπιστευόμαστε το Κράτος, αρκεί το Κράτος να είναι κοντά μας..".

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από όλους τους παραπάνω, που έδωσαν στα στελέχη του κόμματος τον ρυθμό για την πορεία προς τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Κάποιοι μίλησαν και για τις δυσκολίες της εκλογικής μάχης, στέλνοντας ωστόσο νικηφόρο μήνυμα. Όλοι καλωσόρισαν την κα Φτακλάκη στη Νέα Δημοκρατία και στο ψηφοδέλτιο.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο