Με επιτυχία η εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1017 ΦΟΡΕΣ

Από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, αναφορικά με την κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 3 του μήνα:


«Παρουσία του τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και με πολυπληθή παρουσία Εφέδρων Αξιωματικών με τις οικογένειές τους την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023, η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου.


Στην κατάμεστη από τους προσκεκλημένους αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου, παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος ο οποίος και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδεκανήσου, ο Υποδιοικητής της 95 Α.Δ.Τ.Ε

Ταξίαρχος Ρουσσινός Μιχαήλ και το επιτελείο του Σχηματισμού, ο εκπρόσωπος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών, μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κανάρης Ιωάννης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλειος Υψηλάντης, Ιωάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος Γεώργιος συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους, ο δήμος Ρόδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Πάππου και πολιτευτές του Νομού μας.

Παρόντες τέλος ήταν εκπρόσωποι των αποστράτων Αξιωματικών και του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Δωδεκανήσου και του Συνδέσμου Ενεργών Εθνοφυλάκων Ρόδου.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου κ. Πολύβιος Δ. Παυλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Συνδέσμου και διαβεβαίωσε τους παρόντες ότι οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Νομού Δωδεκανήσου είναι πάντα έτοιμοι,εάν και όποτε χρειαστεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα μας, και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλου του Διοικητικού συμβουλίου όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Ο Στρατηγός Στεφανής, στον οποίο επιδόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν.Δ. Παυλίδη Πολύβιο, έχοντας υπηρετήσει στη Ρόδο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία αλλά και εκείνος από την πλευρά του, τρέφει ειλικρινή αισθήματα αγάπης για το νησί μας που δεν παραλείπει να επισημάνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία.


Κατά την ομιλία του ο κ. Στεφανής ανέφερε ότι οφείλουμε τεράστιο σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά υπηρετούν στο βωμό της πατρίδας. Είναι όπως είπε χιλιάδες άνθρωποι που όταν έρχεται η ώρα δείχνουν με τη στάση τους την αγάπη τους για την πατρίδα. «Η πατρίδα είναι κάτι που μας ενώνει, είναι πάνω από εμάς και θα εξακολουθήσει να υπάρχει όταν εμείς φύγουμε και την αφήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας» δήλωσε.


Τιμήθηκε και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Σ.Ε.Α.Ν.Δ. το μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Δωδεκανήσου, Έφεδρος Λοχαγός (ΤΘ) Γεώργιος Κ. Σπανός με απόφαση του Δ.Σ,για την αδιάλειπτη παρουσία και προσφορά του στον Σ.Ε.Α.Ν.Δ.. Την τιμητική πλακέτα του επέδωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας